Νέα προβλήματα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προς αποχώρηση υποψήφια ευρωβουλευτής λόγω... Γλέζου

Νέα προβλήματα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προς αποχώρηση υποψήφια ευρωβουλευτής λόγω... Γλέζου
Η Μάνια Παπαδημητρίου αναγκαστικά παραιτείται από το Ευρωψηφοδέλτιο, για να καταλάβει τη θέση του Μανώλη Γλέζου στο εθνικό Κοινοβούλιο
Νέα προβλήματα προκύπτουν με το ευρωψηφοδέλτιο αλλά και στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την τοποθέτηση του Μανώλη Γλέζου ως υποψήφιο ευρωβουλευτή.
Ειδικότερα ο Μανώλης Γλέζος υποχρεούται  αυτομάτως σε παραίτηση από την βουλευτική του έδρα και τη θέση του καταλαμβάνει η Μάνια Παπαδημητρίου, η οποία όμως είναι και αυτή υποψήφια για την Ευρωβουλή.
Η Μάνια Παπαδημητρίου αναγκαστικά παραιτείται από το Ευρωψηφοδέλτιο, καθώς, καταλαμβάνει αυτόματα τη θέση του Μανώλη Γλέζου στο εθνικό Κοινοβούλιο.
Ο κ. Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, την οποία ενημέρωσε για τις εξελίξεις και υπήρξε συμφωνία για τις αλλαγές.
Έτσι παρά την υποψηφιότητα του κ. Γλέζου παραμένουν δύο κενές θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες πιθανόν να καλυφθούν κατά την αυριανή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.
Σημειώνεται ότι στην σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας δεν έγινε συζήτηση για τις εξελίξεις με επίκεντρο την αντικατάσταση της κ. Σαμπιχά Σουλειμάν, αλλά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ειδικότερα την επιλογή των αντιπεριφερειαρχών.
Στην αυριανή συνεδρίαση θα πάρει μέρος και ο Αλέξης Τσίπρας.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS