Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Την Παρασκευή η απολογία των υπευθύνων του λούνα παρκ στο Ελληνικό - Σε κακούργημα μετατράπηκαν οι κατηγορίες

Την Παρασκευή η απολογία των υπευθύνων του λούνα παρκ στο Ελληνικό - Σε κακούργημα μετατράπηκαν οι κατηγορίες
Αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και την πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών
(upd) Την Παρασκευή θα απολογηθούν οι τέσσερις κατηγορούμενοι - υπεύθυνοι του λούνα παρκ στο Ελληνικό, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένα 13χρονο αγόρι, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη αδελφή του, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν νέα προθεσμία.
Πλέον, μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν, οι κατηγορίες που βαρύνουν τους κατηγορούμενους μετατράπηκαν σε κακουργήματα και πλέον αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε βαθμό κακουργήματος και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Σημειώνεται ότι η ανακρίτρια μετέτρεψε τις κατηγορίες από πλημμελήματα σε κακουργήματα μετά την κατάθεση αστυνομικού που είδε τον χώρο του δυστυχήματος και ο οποίος έκανε λόγο για «προχειροδουλειά», χωρίς οργάνωση, αλλά και για έναν χώρο που δεν τηρούνται κανόνες ασφαλείας και υγιεινής.
Σύμφωνα με τον αστυνομικό, «η πισίνα ήταν πολύ κοντά στον δρόμο και άνετα τα παιδιά όπως έπαιζαν μέσα στον φουσκωτό κύλινδρο μπορούσαν να βρεθούν έξω από την πισίνα, μέσα στον δρόμο και χωρίς να φυσήξει αέρας.
»Γενικά στην περιοχή δεν φύσαγε αέρας. Σχοινιά δεν είδαμε όσον αφορά την πισίνα. Γενικά μου έδινε μια εικόνα προχειροδουλειάς, λόγω απορριμμάτων και μπαζών. Δεν υπήρχε περίφραξη.
»Όλο το σκηνικό ήταν να το στήσουμε προσωρινά στα γρήγορα και χωρίς οργάνωση. Δεν μου έδινε την εντύπωση ασφαλούς χώρου ψυχαγωγίας».

(Πρώτη ενημέρωση 12:51, 29 Απριλίου 2014)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης