Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στουρνάρας (YΠΟΙΚ) - «Ο δρόμος είναι μπροστά μας - Aτενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία - Η ρευστότητα ο πιο πολύτιμος πόρος»

Στουρνάρας (YΠΟΙΚ) - «Ο δρόμος είναι μπροστά μας - Aτενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία - Η ρευστότητα ο πιο πολύτιμος πόρος»
Η ΕΤΕπ αποτελεί σταθερό υποστηρικτή της Ελλάδας σε πολύ δύσκολες στιγμές
«Ο δρόμος πια είναι μπροστά μας, μπορούμε και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία μετά από τέσσερα χρόνια μεγάλων θυσιών» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, κατά την υπογραφή της συμφωνίας για τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο.
Χαρακτηρίζοντας τη σημασία της συμφωνίας αυτονόητη και την ΕΤΕπ σταθερό υποστηρικτή της Ελλάδας σε πολύ δύσκολες στιγμές, ο κ. Στουρνάρας τόνισε πως η συμμετοχή της ΕΤΕπ στην έξοδο από την κρίση είναι σημαντική, «διότι όσο μεγάλη προσπάθεια και αν καταβάλλουμε, ο πιο πολύτιμος πόρος σήμερα είναι η ρευστότητα».
«Η ρευστότητα έχει αρχίσει και παρέχεται σε σημαντικά μεγαλύτερες ποσότητες από την ΕΤΕπ και προσβλέπουμε σε περισσότερες ακόμη, δεδομένου ότι ο δρόμος για περισσότερες επενδύσεις είναι ακόμη ανοιχτός μπροστά μας» πρόσθεσε ο υπουργός Οικονομικών.
Σημείωσε ακόμη πως τα κονδύλια δεν είναι πολύ υψηλά, αλλά μπορούν να προσεγγίσουν πολύ περισσότερα ιδιωτικά κεφάλαια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης