Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πρόταση στην Σ. Σαμπιχά έκανε ο Μ. Μπόλαρης μετά την απομάκρυνση της από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πρόταση στην Σ. Σαμπιχά έκανε ο Μ. Μπόλαρης μετά την απομάκρυνση της από τον ΣΥΡΙΖΑ
Για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η τοποθέτηση της υποψηφιότητας της Ρομά ακτιβίστριας, Σαμπιχά Σουλεϊμάν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και την απόσυρση της τελικά από αυτό, φαίνεται ότι βρήκε νέο πολιτικό χώρο για να την φιλοξενήσει.
Συγκεκριμένα ο ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μάρκος Μπόλαρης, πρότεινε στην κ. Σαμπιχά να συμμετέχει στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση με τον συνδυασμό του.
Σε δηλώσεις του ο κ. Μπόλαρης υπογράμμισε πως γνωρίζει την κ. Σουλεϊμάν πολλά χρόνια και ότι «είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, που έχει δώσει μεγάλο αγώνα για τα δικαιώματα των Ρομά, στην μόρφωση και την εκπαίδευση».
«Η πρόταση μου να είναι υποψήφια της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης της οποίας είμαι επικεφαλής, ήταν και η δική μου απάντηση σ’ αυτούς που επιχείρησαν να «λασπώσουν» την ίδια και να μειώσουν τους αγώνες της. Την εκτιμώ βαθιά και τιμώ τις προσωπικές και κοινωνικές μάχες, τις οποίες έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια», κατέληξε.
Από την πλευρά της η κ. Σαμπιχά σε συνέντευξη της στην Ελευθεροτυπία ερωτηθείς αν είχε ποτέ σχέση με το Δίκτυο 21 και την ακροδεξιά, είπε μεταξύ των άλλων «Πρώην υπουργός στην κυβέρνηση Παπανδρέου που για χρόνια έχουμε φιλία και μας βοήθησε πολλές φορές στα προβλήματά μας, μου τηλεφώνησε και μου είπε πως σε απάντηση σε όλα αυτά με ήθελε στο ψηφοδέλτιό του στην περιφέρεια Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Είναι δυνατόν μια Ρομά να είναι ακροδεξιά; Αυτά είναι γελοιότητες από άτομα που δεν ξέρω τι συμφέρον έχουν να λένε ψέματα και συκοφαντίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης