Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στο στόχαστρο των Επιμελητηρίων και ο Γ. Στουρνάρας (ΥΠΟΙΚ), μετά τον Κ. Χατζηδάκη (ΥΠΕΚΑ) - «Αντιδημοκρατική η συμπεριφορά του»

Στο στόχαστρο των Επιμελητηρίων και ο Γ. Στουρνάρας (ΥΠΟΙΚ), μετά τον Κ. Χατζηδάκη (ΥΠΕΚΑ) - «Αντιδημοκρατική η συμπεριφορά του»
Δριμεία επίθεση στον υπουργό Οικονομικών
Μετά την επίθεση κατά του υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, του οποίου ζήτησε την παραίτηση, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) εξαπολύει δριμεία επίθεση ενάντια στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, μιλώντας για αντιδημοκρατική συμπεριφορά.
Όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΕ ο κ. Στουρνάρας «αρνήθηκε να εντάξει στο νομοσχέδιο που συζητήθηκε και ψηφίστηκε σήμερα στη Βουλή την τροπολογία για τη διατήρηση της υποχρεωτικότητας της εγγραφής των επιχειρήσεων στα επιμελητήρια, αγνοώντας επιδεικτικά τη βούληση 185 εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού λαού στη Βουλή από κόμματα του συνταγματικού τόξου».
Η ΚΕΕ σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Βουλής, «ο υπουργός αντιμετώπισε τις έντονες διαμαρτυρίες και καταγγελίες των βουλευτών που τον καλούσαν να εντάξει την τροπολογία στο νομοσχέδιό του για να αποφασίσει το σώμα του κοινοβουλίου και όχι αυτός μονομερώς αν πρέπει να γίνει νόμος του κράτους, με την εκτίμηση ότι αν τεθεί σε ψηφοφορία δε θα την ψήφιζαν μόνο 185 αλλά 250 βουλευτές».

Ευχαριστήρια επιστολή στην αντιπολίτευση
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος και η Διοικητική Επιτροπή της ΚΕΕ απέστειλαν σήμερα ευχαριστήριες επιστολές στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο, στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη, καθώς και στον πρόεδρο της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα κ. Ανδρέα Λοβέρδο για τη συμπαράσταση και τη συμβολή τους στον αγώνα για τη σωτηρία του επιμελητηριακού θεσμού.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης