Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αυξάνει τις πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα - Ντουμπάι η Emirates

Αυξάνει τις πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα - Ντουμπάι η Emirates
Προσωρινά, για να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση
Αυξάνει σε δύο τις καθημερινές πτήσεις της στο δρομολόγιο Αθήνα - Ντουμπάι η αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση.
Η κίνηση αυτή είναι προσωρινή και αφορά την περίοδο από 1 Αυγούστου έως 25 Οκτωβρίου 2014.
Η δεύτερη καθημερινή πτήση θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A330-200, διάταξης δύο κατηγοριών θέσεων, το οποίο διαθέτει 27 καθίσματα στη διακεκριμένη θέση και 251 στην οικονομική θέση.
Όπως επισημαίνεται από την εταιρεία, το δεύτερο αεροσκάφος με κωδικό EK3109/3110 θα αυξήσει προσωρινά τη χωρητικότητα των θέσεων κατά 76%, αυξάνοντας παράλληλα και τη χωρητικότητα για το μεταφερόμενο εμπορευματικό φορτίο κατά 74%.
Η πτήση με κωδικό EK3109 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 16:40 και θα φτάνει στην Αθήνα στις 20:40, ενώ η πτήση με κωδικό EK3110 θα αναχωρεί από την Αθήνα στις 23:25 και θα φτάνει στο Ντουμπάι στις 05:00.
Σύμφωνα με τον διευθυντή της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία, Jaber Mohame, «η δεύτερη καθημερινή πτήση κατά τη θερινή περίοδο, θα μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση, δίνοντας σε πολύ περισσότερους επιβάτες την ευκαιρία να επισκεφθούν το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι, και μέσω του κόμβου μας, προορισμούς του συνεχώς επεκτεινόμενου δικτύου μας».
Πρόσθεσε ακόμη ότι «η Αθήνα αποτελεί σημαντικό προορισμό για την Emirates, καθώς συμβάλλει στη διατήρηση της μακροχρόνιας σχέσης του τουρισμού και των επιχειρήσεων μεταξύ των ΗΑΕ και της Ελλάδας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης