Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού) - Η Ελλάδα προσφέρεται για επενδύσεις στον τουρισμό - Πρόσκληση προς τον αραβικό κόσμο

Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού) - Η Ελλάδα προσφέρεται για επενδύσεις στον τουρισμό - Πρόσκληση προς τον αραβικό κόσμο
H υπουργός Τουρισμού κάλεσε τον αραβικό κόσμο να επενδύσει στην Ελλάδα
Τις ευκαιρίες για τουριστικές επενδύσεις τις οποίες μπορεί να προσφέρει η Ελλάδα τόνισε η υπουργός Πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, σε ομιλία της στο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Ευρώπη και Αραβικός Κόσμος» που διοργανώνει το περιοδικό «Economist».
Όπως ανέφερε η υπουργός Τουρισμού «ο τουρισμός, τα μεγάλα έργα υποδομής, η ενέργεια,  οι  αεροπορικές  μεταφορές, η ναυτιλία,  παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους υποψήφιους επενδυτές», ενώ επεσήμανε ότι η Ελλάδα όπως κάθε κράτος - μέλος της Ε.Ε, προσφέρει συγκεκριμένες   εγγυήσεις όσον αφορά το επενδυτικό περιβάλλον.
Η κ. Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε εκτενώς στο νέο θεσμικό πλαίσιο που υπάρχει για τις επενδύσεις στον τουρισμό, αλλά και στα πρόσθετα νομοθετικά μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για τη διευκόλυνση των υποψήφιων επενδυτών.
Καταλήγοντας η υπουργός Τουρισμού κάλεσε τον αραβικό κόσμο να επενδύσει στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν και ότι οι επενδυτές θα βρουν πολλές επιχειρηματικές  ευκαιρίες σε μια χώρα που διαθέτει από τις ομορφότερες τοποθεσίες στο κόσμο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης