Τελευταία Νέα
Οικονομία

Συνάντηση Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού) - Παπούλια (ΠτΔ) - Στο επίκεντρο η τόνωση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα

Συνάντηση Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού) - Παπούλια (ΠτΔ) - Στο επίκεντρο η τόνωση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα
Ο κ. Παπούλιας επισήμανς ότι «δεν επηρεάζόμαστε από τα Κριμαϊκά»
Τη στόχευση του υπουργείου Τουρισμού να υποδεχθεί φέτος η Ελλάδα ακόμα περισσότερους, από τους 1.300.000 Ρώσους τουρίστες που ήρθαν πέρυσι, υπογράμμισε η αρμόδια υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο προεδρικό μέγαρο.
Η κ. Κεφαλογιάννη σημείωσε ότι «πέρυσι είχαμε μία πάρα πολύ μεγάλη αύξηση και θέλουμε και φέτος να υποδεχθούμε ακόμα περισσότερους Ρώσους», με τον κ. Παπούλια να επισημαίνει: «Δεν επηρεάζεστε από τα Κριμαϊκά».
«Εμείς και στο υπουργείο Εξωτερικών αυτό ζητάμε,  όλη τη βοήθειά τους -γιατί ήταν πολύ μεγάλη- στο κομμάτι των θεωρήσεων, γιατί εκεί είναι το σημαντικό: να μπορέσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά να δίνουμε τις θεωρήσεις, για να μπορούν και εκείνοι να ταξιδεύουν όπως το έχουν προγραμματίσει, γιατί είναι και λίγο της τελευταίας στιγμής επισκέπτες. Έτσι πρέπει να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό» σχολίασε η κυρία Κεφαλογιάννη.
Παράλληλα επισήμανε ότι το 2013 είχαμε 1.300.000 Ρώσους επισκέπτες, που ήταν ανέλπιστα καλό.
Τέλος σημείωσε ότι η ίδια θα ταξιδέψει στην Αυστραλία, καθώς οι Αυστραλοί, «όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό, ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα. Για μας λοιπόν, σε ένα τόπο που υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ομογένεια, έχουμε εκεί κάποιους ανθρώπους που μπορούν να περάσουν το μήνυμα για την Ελλάδα, είναι σημαντικό να βρεθούμε εκεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης