Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» της αφίσας - Ο Κουμουτσάκος (ΝΔ) «ξηλώνει» τις αφίσες της Δούρου (ΣΥΡΖΑ)!

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» της αφίσας - Ο Κουμουτσάκος (ΝΔ) «ξηλώνει» τις αφίσες της Δούρου (ΣΥΡΖΑ)!
O κ. Κουμουτσάκος κατέβασε μία αφίσα της κ. Δούρου και την παρέδωσε στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ
Συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ των υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Αθήνα, με ζήτημα αιχμής τις αφίσες στους δρόμους της πρωτεύουσας.
Αυτή τη φορά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά την επίσκεψή του στην Καλλιθέα το απόγευμα της παρασκευής, όπου πήγε συνοδευόμενος από συνεργάτες του, ενοχλημένος από την εκτεταμένη αφισορύπανση που έχουν προκαλέσει οι αφίσες της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ κυρίας Ρένας Δούρου, κατέβασε συμβολικά μία από αυτές.
Την αφίσα αυτή παρέδωσε στη συνέχεια σε εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι αυτή η πρακτική είναι προκλητικά παράνομη και περιβαλλοντικά αποκρουστική.
Ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε σχετικά: «Αυτή η ξεπερασμένη παλαιοκομματική πρακτική δε θυμίζει μόνο άλλους καιρούς αλλά είναι και απολύτως παράνομη. Το δείγμα γραφής που δίνει η ανθυποψήφιά μου για την Περιφέρεια Αττικής είναι ένα κακό δείγμα γραφής. Επιβεβαιώνει ότι  το ενδιαφέρον της κας Δούρου για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι προσχηματικό και μόνος στόχος της είναι το στενό κομματικό συμφέρον που υπηρετεί τον μηδενισμό και την άρνηση κάθε προόδου της χώρας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης