Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ποιος θα είναι ο νέος μεγάλος στρατηγικός επενδυτής της Marfin Investment Group; - Έρχεται deal έκπληξη αύριο ή μεθαύριο

tags :
Ποιος θα είναι ο νέος μεγάλος στρατηγικός επενδυτής της Marfin Investment Group; - Έρχεται deal έκπληξη αύριο ή μεθαύριο
Ο νέος στρατηγικός επενδυτής θα ελέγχει περί το 20% της MIG και θα αποτελεί τον βασικότερο μέτοχο
Ισχυρότατο στρατηγικό επενδυτή αποκτά η MIG και σύμφωνα με πληροφορίες οι ανακοινώσεις επίκεινται Τρίτη (13/5) ή Τετάρτη (14/5).
Ο στρατηγικός επενδυτής θα είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος στη MIG, θα αποκτήσει το μεγαλύτερο ποσοστό μέσω του ομολογιακού που θα είναι μετατρέψιμο σε μετοχές στην τιμή των 0,54 ευρώ και θα έχει και ρόλο στο διοικητικό συμβούλιο.
Το ερώτημα είναι ποιος είναι ο στρατηγικός επενδυτής;
Με βάση τελευταίες πληροφορίες ο νέος στρατηγικός επενδυτής αποτελεί έκπληξη, μεγάλη έκπληξη που θα αλλάξει τα δεδομένα και θα καταστήσει ακόμη ισχυρότερη την MIG ως εταιρία συμμετοχών.
Το deal αυτό θα εκπλήξει γιατί ο νέος μέτοχος….έχει χρηματοπιστωτικό αντικείμενο και θα αποτελέσει απαρχή ραγδαίων ανακατατάξεων και εξελίξεων στο ελληνικό επιχειρείν.
Το www.bankingnews.gr είχε αποκαλύψει ότι ο όμιλος MIG αναλαμβάνει στρατηγικές πρωτοβουλίες ώστε και να ενισχυθεί κεφαλαιακά αλλά και να ισχυροποιήσει τη μετοχική του σύνθεση, αποκτώντας νέο στρατηγικό επενδυτή.
Να σημειωθεί ότι ο νέος στρατηγικός επενδυτής θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό από το
IRF της Αγγελικής Φράγκου που ελέγχει το 17,9%  και το Dubai Investment Group με 17,3%.

Από τις 7/5/2014 το www.bankingnews.gr ανέφερε:

Επενδυτές προετοιμαστείτε….η MIG επιστρέφει με πολλές εκπλήξεις, ισχυρότερη κεφαλαιακά και νέο στρατηγικό επενδυτή

Επενδυτές προετοιμαστείτε….η MIG επιστρέφει με πολλές εκπλήξεις, ισχυρότερη κεφαλαιακά και νέο στρατηγικό επενδυτή
Το bankingnews.gr προειδοποιεί….επενδυτές προετοιμαστείτε η MIG επιστρέφει και επιστρέφει πολύ δυνατά…
Δυναμικό come back στο ελληνικό επιχειρείν και κατ΄ επέκταση στο ελληνικό χρηματιστήριο θα πραγματοποιήσει η Marfin Investment Group.
Η MIG επιστρέφει και επιστρέφει πολύ δυναμικά με ισχυρότερα κεφάλαια και νέο στρατηγικό επενδυτή.
Σύμφωνα με στέλεχος από επενδυτικό οίκο του εξωτερικού η MIG θα βρεθεί στο προσκήνιο με ειδήσεις εκπλήξεις.
Συγκεκριμένα μας αποκαλύπτει  ότι «πληροφορούμαστε ότι η MIG του Ανδρέα Βγενόπουλου ισχυροποιείται αποκτώντας νέο στρατηγικό σύμμαχο».
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο νέος στρατηγικός σύμμαχος, που θα είναι και ο μεγαλύτερος επενδυτής στην MIG θα καλύψει μεγάλο μέρος του ομολογιακού το οποίο θα ισχυροποιήσει κεφαλαιακά τον όμιλο.
Το bankingnews.gr που έγκαιρα είχε προειδοποιήσει για θετικές εκπλήξεις από τον όμιλο MIG επικοινώνησε με την διοίκηση της εταιρίας αναφέροντας ότι «δεν σχολιάζουμε φήμες ή πληροφορίες αλλά επιβεβαιώνουμε ότι οι διαδικασίες για την έκδοση ομολογιακού προχωρούν με ταχείς ρυθμούς καθώς η συγκυρία είναι ευνοική».
Μπορεί η διοίκηση της MIG να μην επιβεβαιώνει τις πληροφορίες αλλά οι πηγές του bankingnews.gr επιμένουν ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν εκπλήξεις από τον όμιλο MIG τέτοιας κλίμακας που θα αποτελέσει δυναμική επάνοδο του ομίλου σε όλα τα μέτωπα.
Μάλιστα ήδη διεθνείς επενδυτικοί οίκοι προετοιμάζονται σταδιακά ώστε να συμπεριλάβουν εκ νέου την μετοχή της MIG στις αξιολογήσεις τους.
Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι η MIG θα επέστρεφε δυναμικά καθώς διαθέτει ως εταιρία συμμετοχών πλειάδα εταιριών που είναι leader στον χώρο τους, διαθέτουν ισχυρά μερίδια αγοράς και στηρίζονται σε ισχυρότατα brand name.
Η έλευση στρατηγικού συμμάχου και η ενίσχυση της κεφαλαιακής διάρθρωσης της MIG θα καταστήσουν την μετοχή hot story και θα επαναφέρουν στο προσκήνιο την εταιρία που λόγω της οικονομικής κρίσης ταλαιπωρήθηκε με απομειώσεις περιουσιακών στοιχείων και ζημιών.
Το bankingnews.gr προειδοποιεί….επενδυτές προετοιμαστείτε η MIG επιστρέφει και επιστρέφει πολύ δυνατά…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης