Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρείς χαρακτηρισμοί Πάγκαλου κατά Γλέζου και Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) - Tους αποκάλεσε «νούμερο» και «βρωμερή φάτσα»

Βαρείς χαρακτηρισμοί Πάγκαλου κατά Γλέζου και Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) - Tους αποκάλεσε «νούμερο» και «βρωμερή φάτσα»
Επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι θα ψηφίσει είτε Ν.Δ. είτε Ποτάμι και όχι πάντως ΔΗΜΑΡ, γιατί «βαριέται»
Με βαρείς χαρακτηρισμούς επιτέθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζο και Ρένα Δούρου, αποκαλώντας τους σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα «νούμερο» και «βρωμερή φάτσα» αντίστοιχα.
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα Γλέζου ως ευρωβουλευτή, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορεί τον άλλον που είναι "νούμερο", που δεν μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου».
Παράλληλα, σχετικά με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, την
Κατηγόρησε ότι παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας, κολλώντας παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα».
Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα».
Σε σχόλιο ακροατή ότι το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, ο πρώην υπουργός απάντησε πως είναι σαφές ότι κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά «να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά».
Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα, τόνισε ότι ψήφος στην αξιωματική αντιπολίτευση αποτελεί εξωφρενική συμπεριφορά και πρόσθεσε ότι ενοχλείται βαθύτατα ότι ένας στους πέντε Έλληνες ψηφίζει «το παράλογο και το εξωφρενικό».
Ο κ. Πάγκαλος επανέλαβε ακόμη μια φορά ότι θα ψηφίσει είτε Ν.Δ. είτε Ποτάμι και όχι ΔΗΜΑΡ «γιατί βαριέται», ενώ όπως ανέφερε, για να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη στη χώρα πρέπει να προηγείται την επομένη των εκλογών η Ν.Δ.
Ωστόσο, παρότρυνε όσους θέλουν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους στην κυβερνητική πολιτική, να ψηφίσουν κόμματα που είναι ευρωπαϊκά, δέχονται την ισονομία και δεν βρίσκονται στην κυβέρνηση.
Αναφερόμενος στην Ελιά ο κ. Πάγκαλος είπε ότι του γύρισαν την πλάτη και κατηγόρησε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, Πάρη Κουκουλόπουλο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ότι του φέρθηκαν ως τραμπούκοι, ενώ όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, από τη στιγμή που η Ελιά του «έκανε την τιμή» να τον διαγράψει, έχει βγει «στο κουρμπέτι» και θα επιλέξει την ψήφο του με «ελεύθερο μυαλό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης