Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Παναγιωτόπουλος (Ν.Δ.) – Να μην μετατραπεί ο δήμος Αθηναίων σε ορμητήριο των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ

Π. Παναγιωτόπουλος (Ν.Δ.) – Να μην μετατραπεί ο δήμος Αθηναίων σε ορμητήριο των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ
Πρέπει να βγουν από τον ορίζοντα οι λέξεις πρόωρες εκλογές, σημείωσε ο υπουργός Πολιτισμού
Τη στήριξή τους στις υποψηφιότητες των Γιώργου Καμίνη και Γιάννη Σγουρού για τον δήμο Αθηναίων και την περιφέρεια Ατττικής γνωστοποίησε ο υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, σε δηλώσεις του στον Real FM, καλώντας τους ψηφοφόρους να προσέλθουν για να ψηφίσουν.
Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα είναι τελείως διαφορετική η ζωή στην Αθήνα, αν η πόλη μετατραπεί σε ορμητήριο των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ.
«Πιστεύω ότι πρέπει να βγάλουμε από τον ορίζοντα τις λέξεις πρόωρες εκλογές», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση έχει ορίζοντα κυβερνητικό μπροστά της, βρισκόμαστε στο μέσο του κυβερνητικού κύκλου, ήδη τα μέτρα αποδίδουν, δεν έχουν περάσει όμως στην καθημερινότητα του Έλληνα και της Ελληνίδας και στους επόμενους μήνες θα αρχίσουν να φτάνουν και εκεί»
Μάλιστα, σημείωσε ότι «θα είναι εγκληματικό να κοπεί αυτή η πορεία ανασύνταξης και ανασυγκρότησης της χώρας που είναι πορεία σωτηρίας της χώρας. Γι’ αυτό λέω ότι οι συμπολίτες θα πρέπει να πάνε να ψηφίσουν».
«Την περασμένη Κυριακή γύρισα πάνω από 100 εκλογικά τμήματα και στο δήμο της Αθήνας και στην περιφέρεια. Ξέρετε ότι σε πολύ μεγάλα εκλογικά τμήματα του κέντρου της Αθήνας η αποχή έφτασε το 60%;», σημείωσε.
Πρόσθεσε δε, ότι «σε αρκετά εκλογικά τμήματα της περιφέρειας είχαμε ανάλογα υψηλά ποσοστά αποχής. Θα πρέπει οι συμπολίτες μας να καταλάβουν ότι θα είναι τελείως διαφορετική για παράδειγμα η ζωή στην Αθήνα αν ο δήμος της Αθήνας, ανεξάρτητα με το συμπαθές ύφος που έχει ο κ. Σακελλαρίδης, μετατραπεί σε ορμητήριο των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ. Δώσαμε μάχη να ηρεμήσει η Αθήνα, να επανέλθουν οι πελάτες και οι αγοραστές στο κέντρο της Αθήνας και ακόμη δεν το έχουμε κατορθώσει».
Ερωτηθείς αν θεωρεί τον Καμίνη και τον Σγουρό καλύτερους από τους αντιπάλους τους στο β’ γύρο ή αν αυτό είναι πανελλαδικό μήνυμα προς τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. να ψηφίσουν συνδυασμούς που είναι υποστηριζόμενοι από το ΠΑΣΟΚ έναντι των συνδυασμών του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε ότι «αυτό είναι το αυτονόητο για μένα. Δεν είμαι εκείνος που δίνει τη γραμμή στη Ν.Δ. και όποια είναι η γραμμή θα την ακολουθήσω, αλλά αυτό είναι το αυτονόητο. Βεβαίως πρέπει να προτιμηθούν, εκεί που δεν υπάρχει υποψήφιος της Ν.Δ., υποψήφιοι που στηρίζουν την κυβερνητική προσπάθεια να βγει η χώρα από την κρίση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης