Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ – Η κοινή κάθοδος Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι αποτελούν δικέφαλο μνημονιακό κόμμα

ΣΥΡΙΖΑ – Η κοινή κάθοδος Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι αποτελούν δικέφαλο μνημονιακό κόμμα
Μόνιμος γνώμονάς τους είναι η «σταθερότητα» του ανώμαλου καθεστώτος του μνημονίου, τονίζεται σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου
Επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία κάνει λόγο για κοινή κάθοδο των δύο κομμάτων στον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, γεγονός που όπως σημειώνει δείχνει ότι αποτελούν «δικέφαλο μνημονιακό κόμμα».
Ειδικότερα, επισημαίνεται ότι «η κοινή κάθοδος ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. στον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αποδεικνύει για μια ακόμη φόρα ότι αποτελούν ένα δικέφαλο μνημονιακό κόμμα, που ο μόνος του στόχος είναι η υπεράσπιση της λιτότητας και των συμφερόντων των δανειστών».
«Όσο και να προσπαθούν να δείξουν ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους, η κοινή τους στήριξη στους μέχρι πρότινος "ανεξάρτητους-αυτοδιοικητικούς" υποψηφίους Καμίνη- Σγουρό αλλά και σε άλλους δήμους και περιφέρειες επιβεβαιώνει πως κινούνται με μόνο γνώμονα τη "σταθερότητα" του ανώμαλου καθεστώτος του μνημονίου. Δεν θα μπορέσουν όμως να αποφύγουν την επερχόμενη πολιτική τους ήττα» καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης