Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στουρνάρας - Κατάργηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης θα επιδιώξει η κυβέρνηση - O ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προτείνει κάτι λογικό για την Ελλάδα

Στουρνάρας - Κατάργηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης θα επιδιώξει η κυβέρνηση - O ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προτείνει κάτι λογικό για την Ελλάδα
Η αντιπολίτευση δεν έχει προτείνει κάτι θετικό για τη χώρα
Την κατάργηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης θα επιδιώξει η ελληνική κυβέρνηση, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα εντατικοποίηση της προσπάθειας για την πάταξη της φοροδιαφυγής.
"Η δυνατότητα κατάργησης της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης είναι κάτι που θα κριθεί κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού για το 2015 εφόσον το επιτρέπουν τα οικονομικά της χώρας", εξήγησε ο κ. Στουρνάρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, πρόθεση της κυβέρνησης είναι να καταργηθεί η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, αφού "το λέει και το όνομά της, είναι έκτακτη".
Ωστόσο, ο κ. Στουρνάρας απέφυγε να δώσει σαφές χρονοδιάγραμμα, προσθέτοντας ότι η κατάργησή της "είναι εφικτή και θα εξαρτηθεί από τον προϋπολογισμό του 2015".
Αναφορικά με τη φοροδιαφυγή δήλωσε ότι δεν είναι ευχαριστημένος και εξήγησε πως "μάχη θα δοθεί για την πάταξη της φοροδιαφυγής".
Βάλλοντας κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Στουρνάρας υποστήριξε πως "μέχρι στιγμής η αντιπολίτευση δεν έχει προτείνει κάτι θετικό κάτι λογικό για την Ελλάδα".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης