Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ολ. Κεφαλογιάννη (Ν.Δ.) – Μόνον η Ν.Δ. εγγυάται τη σταθερότητα της χώας – Σε θολά νερά ψαρεύει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ολ. Κεφαλογιάννη (Ν.Δ.) – Μόνον η Ν.Δ. εγγυάται τη σταθερότητα της χώας – Σε θολά νερά ψαρεύει ο ΣΥΡΙΖΑ
Η στήριξη στη Ν.Δ. ενισχύει τη σταθερότητα και την πορεία της χώρας στην Ευρώπη, τόνισε η υπ. Τουρισμού
Ότι ψαρεύει σε θολά νερά αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, τονίζοντας παράλληλα ότι μόνον η Ν.Δ. μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα της χώρας.
Μιλώντας στον σταθμό Mega η κ. Κεφαλογιάννη σημείωσε ότι ο τουρισμός είναι μοχλός ανάπτυξης και πρόσθεσε ότι εν όψει των ευρωεκλογών η στήριξη στη Ν.Δ. ενισχύει τη σταθερότητα και την πορεία της χώρας στην Ευρώπη.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δεν χρειάζονται μισόλογα και ότι τη σταθερότητα της χώρας εγγυάται μόνον η Ν.Δ.
Όσον αφορά τον τουρισμό, αναφέρθηκε στη χρονιά - ρεκόρ για τη χώρας μας που ήταν η περυσινή και η οποία απέφερε 18 δισ. ευρώ στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι για κάθε 1 εκατομμύριο τουρίστες προστίθεται μια μονάδα στο ΑΕΠ της χώρας.
Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη στήριξης των πιο ειδικών μορφών τουρισμού για τις οποίες όπως είπε χρειάζεται πολλή δουλειά ώστε να απομακρυνθεί η χώρα από τον μονοθεματικό τουρισμό του μοντέλου «ήλιος, θάλασσα με μεγάλες μονάδες».
Παράλληλα, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι δεν έχει σχέδιο για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας, ενώ αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή είπε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να σταματήσει να ψαρεύει σε θολά νερά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης