Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Β. Μαρινάκης – «Καταστροφικό» το σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για τον ΟΛΠ – Με συμβάσεις παραχώρησης η αξιοποίησή του

Β. Μαρινάκης – «Καταστροφικό» το σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για τον ΟΛΠ – Με συμβάσεις παραχώρησης η αξιοποίησή του
Με σωστό σχέδιο ο Πειραιάς μπορεί να γίνει το ναυτιλιακό κέντρο ολόκληρης της Μεσογείου, σημείωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Καταστροφικό χαρακτηρίζει το σχέδιο ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ από το ΤΑΙΠΕΔ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον δήμο Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής», σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν θα διαφωνούσε αν η αξιοποίηση του λιμανιού γινόταν με συμβάσεις παραχώρησης σε πολλούς ιδιώτες.
Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5, «με τον Μώραλη δήμαρχο το λιμάνι δεν θα πουληθεί» και επανέλαβε τις εξαγγελίες του υποψήφιου δημάρχου για 35.000 νέες θέσεις εργασίας και την ανάδειξη της πόλης σε ναυτιλιακό κέντρο της Μεσογείου.
Αναφερόμενος ειδικότερα για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι διαφωνεί με την πώληση των μετοχών σε έναν ιδιώτη, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν διαφωνεί στην αξιοποίηση του Λιμανιού με συμβάσεις παραχώρησης σε πολλούς ιδιώτες.
Παράλληλα κατηγόρησε τον απερχόμενο δήμαρχο ότι δεν έχει κάνει τίποτα για να εμποδίσει την πώληση του λιμανιού σε έναν ιδιώτη.
Σχετικά με το πρόγραμμα του Γιάννη Μώραλη, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι είναι «ολοκληρωμένο, τιμολογημένο και τεκμηριωμένο» και πρόσθεσε ότι «με σωστό σχέδιο ο Πειραιάς γίνεται το ναυτιλιακό κέντρο ολόκληρης της Μεσογείου».
Σημείωσε ακόμη ότι εκτός από ναυτιλιακό κέντρο, ο Πειραιάς πρέπει να γίνει αυτόνομος τουριστικός προορισμός.
Ερωτηθείς ποιον υποψήφιο περιφερειάρχη στηρίζει ο συνδυασμός του Γ. Μώραλη στις εκλογές της Κυριακής, ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι «δεν μας ενδιαφέρει εάν θα εκλεγεί η κ. Δούρου ή ο κ. Σγουρός, αυτό που θέλουμε είναι να έχει ο Γιάννης Μώραλης μία σωστή συνεργασία με τον επόμενο περιφερειάρχη. Αυτό που προτιμώ είναι να δω τον Πειραιά νικητή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης