Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μ. Βορίδης (Ν.Δ.) – Οι πολίτες μάς έδωσαν μια «τελευταία ευκαιρία»

Μ. Βορίδης (Ν.Δ.) – Οι πολίτες μάς έδωσαν μια «τελευταία ευκαιρία»
Αν και η νίκη ΣΥΡΙΖΑ δεν τεκμηριώνει τον ισχυρισμό περί ανατροπής, η κυβέρνηση πρέπει να αρχίσει να βλέπει συγκεκριμένα πράγματα, σημείωσε
Μια τελευταία ευκαιρία έδωσαν οι πολίτες στην κυβέρνηση σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη.
Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα και κάνοντας μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος σημείωσε ότι, αν και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέκτησε τόσο μεγάλη διαφορά ώστε να τεκμηριώνεται ο ισχυρισμός περί δημοψηφίσματος και ανατροπής, η κυβέρνηση οφείλει να καταβάλει «εκτός από τη σοβαρή προσπάθεια να κρατηθούν σε σταθερή τροχιά τα δημόσια οικονομικά, πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε συγκεκριμένα πράγματα».
Σημείωσε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν έχει χρονικά περιθώρια και θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές, για να προσθέσει ότι τα όποια προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν και ως εκ τούτου να δημιουργηθούν οι κατάλληλοι συσχετισμοί στη Βουλή ώστε να μην υπάρξει θέμα στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο κυβερνητικού ανασχηματισμού, ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός έχει στραμμένη την προσοχή του, όχι σε έναν ενδεχόμενο ανασχηματισμό, αλλά στην «αποτελεσματικότερη λειτουργία της κυβέρνησης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης