Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ο Στουρνάρας βάλλεται πανταχόθεν από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ – Ακατάλληλος για την ΤτΕ – Μονόδρομος η ανανέωση της θητείας Προβόπουλου

Ο Στουρνάρας βάλλεται πανταχόθεν από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ – Ακατάλληλος για την ΤτΕ – Μονόδρομος η ανανέωση της θητείας Προβόπουλου
Ο Γ. Στουρνάρας προτάσσει το ιδιοτελές, το προσωπικό συμφέρον και ακόμη επιμένει για την ΤτΕ - Απαράδεκτο
Για τον Γιάννη Στουρνάρα τον σημερινό υπουργό Οικονομικών ο κλοιός σφίγγει καθώς δέχεται επιθέσεις πανταχόθεν.
Στελέχη της ΝΔ του ρίχνουν το βάρος των πολιτικών ευθυνών για τα λάθη που έγιναν και για την ήττα που υπέστη η κυβέρνηση στις ευρωεκλογές.
Ο Βενιζέλος και γενικώς το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι είναι ακατάλληλος για την ΤτΕ ενώ του ασκεί κριτική ότι δεν ακολούθησε την γραμμή του κόμματος από όπου προέρχεται δηλαδή το ΠΑΣΟΚ.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γ. Στουρνάρας είναι αιτία πολέμου καθώς πρόσφατα ο Τσίπρας δήλωσε ότι η επιλογή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος πρέπει να φέρει την συγκατάβαση και του ΣΥΡΙΖΑ.
Άρα η ΝΔ το κατηγορεί ως υπαίτιο της πολιτικής ήττας της κυβέρνησης, το ΠΑΣΟΚ τον έχει στοχοποιήσει εδώ και καιρό και ο ΣΥΡΙΖΑ τον θεωρεί αιτία πολέμου.
Παρ΄ όλα αυτά ο Γ. Στουρνάρας διαρρέει ότι θα μπορούσε να αποχωρήσει από το υπουργείο Οικονομικών καθώς θεωρεί ότι άδικα δέχεται κριτική και θα μπορούσε να αναλάβει την διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος ώστε συμβουλευτικά να αναλάβει το ζήτημα της διαχείρισης του δημοσίου χρέους.
Με την στάση του αυτή δυστυχώς ο Γιάννης Στουρνάρας αποδεικνύει ότι προτάσσει το ιδιοτελώς, προτάσσει το προσωπικό συμφέρον χωρίς να ενδιαφέρεται για τις πολιτικές αντιδράσεις και τις συνέπειες των πράξεων του.
Ο Γιάννης Στουρνάρας δεν μπορεί να ορίζει που θέλει να πάει, πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η νοοτροπία του δημοσίου υπαλλήλου τον βλάπτει.
Είναι όχι μόνο προκλητικό και απαράδεκτο αλλά και επαίσχυντο ο Στουρνάρας να ζητάει την θέση του διοικητή της ΤτΕ όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για διαφορετικούς λόγους του καταλογίζουν ευθύνες και ταυτόχρονα συνεχίζει να θέλει να φάει την θέση του επιτυχημένου Γιώργου Προβόπουλου στην ΤτΕ.
Αυτή δεν είναι στρατηγική για το καλό της χώρας, ο Στουρνάρας ψάχνει να βολευτεί για 6 χρόνια ως δημόσιος υπάλληλος και η χώρα δεν πρέπει να του κάνει την χάρη.
Ως εδώ οι απαιτήσεις του Γ. Στουρνάρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης