Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Οι κολλητοί ξεκίνησαν την στήριξη στον Στουρνάρα – Ο υβριστής του Σαμαρά ο Η. Dixon (Reuters)…υμνητής του Στουρνάρα

Οι κολλητοί ξεκίνησαν την στήριξη στον Στουρνάρα – Ο υβριστής του Σαμαρά ο Η. Dixon (Reuters)…υμνητής του Στουρνάρα
Μείζον ηθικό θέμα εγείρεται για τις τακτικές που ακολουθεί ο Γιάννης Στουρνάρας
Είναι ξεκάθαρο πλέον ποιοι κρύβονται πίσω από τα χλευαστικά και απαξιωτικά ρεπορτάζ κατά του Α. Σαμαρά του έλληνα πρωθυπουργού.
Είναι τυχαίο ότι ο Hugo Dixon ο αρθρογράφος του Reuter και άλλων διεθνών μέσων ενημέρωσης πρόσφατα χλεύαζε τον Αντώνη Σαμαρά τον έλληνα πρωθυπουργό και απαξίωνε τον μεταρρυθμιστικό του ρόλο.
Σε δημοσίευμα του Reuters και του αρθρογράφου H. Dixon πριν κάποιες εβδομάδες παρουσίαζε τον Σαμαρά ότι διαθέτει ικανότητες ... να βλάπτει τον εαυτό του, με πιθανό κίνδυνο ανατροπής της κυβέρνησής του.
Επίσης τονιζόταν ότι ο Σαμαράς δεν είναι  εκσυγχρονιστής ενώ ο Στουρνάρας είναι «Mr Samaras himself is not a natural reformer. But Yannis Stournaras, his finance minister, is»
Πολλοί θα είχαν σκεφθεί τότε ότι ο Γιάννης Στουρνάρας που διατηρεί καλές σχέσεις με δημοσιογράφους διεθνών μέσων όπως ο Dixon θα του τηλεφώνησε, θα του ζήτησε να γράψει κάτι θετικό γι’ αυτόν και θα άφησε στην διακριτική ευχέρεια του δημοσιογράφου να γράψει ένα σχόλιο και για τον Σαμαρά που όλως τυχαίως είναι απαξιωτικό.
Μετά από μια τέτοια εξέλιξη ο Στουρνάρας θα έπρεπε να είχε εκδιωχθεί από την κυβέρνηση αλλά ο Σαμαράς μάλλον το ξεπέρασε και δεν του έδωσε την βαρύτητα που έπρεπε.
Όμως όλως τυχαίως ο εν λόγω δημοσιογράφος του Reuter Hugo Dixon επανέρχεται δίνοντας κατευθύνσεις για το τι πρέπει να πράξει η κυβέρνηση.
Ο Παπασταύρου στο ΥΠΟΙΚ και ο Στουρνάρας στην ΤτΕ μας λέει ο υβριστής του Σαμαρά.
Best solution in Greece probably for Stournaras to become Bank of Greece governor Papastavrou to take over as fin min το ακριβές κείμενο στα αγγλικά.
Υπάρχει και συνέχεια είναι ντροπή να εμφανίζεται ως αποδιοπομπαίος τράγος ο Στουρνάρας για τα πολιτικά ατοπήματα του Σαμαρά.
Στο ΥΠΟΙΚ έχει γίνει δουλειά....
Shame is Stournaras is made scapegoat for Samaras political troubles. Greek finmin done vg job....το αρκιβές κείμενο στα αγγλικά.
Το βρόμικο παιχνίδι έχει στηθεί πολύ περίτεχνα.
Ο Γ. Στουρνάρας χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να πετύχει τον ιδιοτελή στόχο του εκβιάζοντας την κυβέρνηση.
Ο Σαμαράς να μην κάνει το μεγάλο λάθος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης