Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Κύριε Στουρνάρα βοηθήστε, σταματήστε να εξευτελίζετε τον θεσμό της ΤτΕ, οι διαρροές σας, έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημία

Κύριε Στουρνάρα βοηθήστε, σταματήστε να εξευτελίζετε τον θεσμό της ΤτΕ, οι διαρροές σας, έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημία
Ο Γιάννης Στουρνάρας είναι έντιμος άνθρωπος αλλά χειρίστηκε κατά τρόπο προσβλητικό την υπόθεση της ΤτΕ
Κύριε Γιάννη Στουρνάρα βοηθήστε ώστε να μην εξευτελιστεί τελείως ο θεσμός της Τράπεζας της Ελλάδος.
Οι συνεχείς διαρροές που κάνετε στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, πότε στο Βήμα, πότε στην Καθημερινή και πότε στο Έθνος ή στα διεθνή πρακτορεία όπως στον Dixon του Reuters…προβάλλοντας την επιθυμία σας να αναλάβετε την Τράπεζα της Ελλάδος εις βάρος της κυβέρνησης και εις βάρος της ΤτΕ προκάλεσαν μεγάλη ζημία.
Ο Α. Σαμαράς ο έλληνας πρωθυπουργός σας ανέθεσε ένα σημαντικό ρόλο, ως υπουργός Οικονομικών να βοηθήσετε ώστε να διασωθεί η χώρα, να σταθεροποιηθεί η οικονομία και να αντιμετωπιστεί η βιωσιμότητα του χρέους.
Αντί όμως να προωθήσετε τον μεγάλο στόχο, αναλωθήκατε σε τακτικές μικρότητας που
1)έβλαψαν το έργο σας για έδειξαν ότι σας ενδιαφέρει το ιδιοτελές και όχι η διάσωση της χώρας
2)έβλαψαν την κυβέρνηση καθώς οι εκβιασμοί ότι θα αποχωρήσετε από το υπουργείο έβλαψαν την εικόνα του πρωθυπουργού και του έργου που έχει παραχθεί
3)έβλαψαν τον θεσμό της ΤτΕ ένα θεσμό που η ΕΚΤ και η Ευρώπη σέβεται γιατί τον θεωρεί παράγοντα σταθερότητας.
Κύριε Στουρνάρα επειδή γνωριζόμαστε αναγνωρίζω το ήθος σας (βλέπε Emporiki) τις γνώσεις σας (βλέπε οικονομικό πανεπιστήμιο και ΙΟΒΕ) και την αυταπάρνηση σας να βοηθήσετε την Ελλάδα (ΥΠΟΙΚ) αλλά θεωρώ ότι αμαύρωσαν την εικόνα σας οι ιδιοτελείς μικροπολιτικές στρατηγικές σας.
Δεν μπορεί ένας υπουργός να εκβιάζει και να απαιτεί ότι θέλει την θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος όταν σε αυτή την θέση υπάρχει διοικητής ο Γιώργος Προβόπουλος που απέδειξε ότι πέτυχε το ακατόρθωτο εν μέσω χρεοκοπίας της Ελλάδος να διασωθεί, θωρακιστεί και αναδομηθεί το ελληνικό banking.
Με την στάση σας δείξατε ότι δεν λογαριάζετε τον Προβόπουλο, δεν σας ενδιαφέρει το έργο του, αλλά σας ενδιαφέρουν μόνο τα 300 χιλιάδες ευρώ μεικτά τον χρόνο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Γνωρίζετε πολύ καλά κύριε Γιάννη Στουρνάρα ότι εσείς διαρρέατε στα έντυπα και μέσα ενημέρωσης ότι επιθυμείτε να πάτε στην ΤτΕ μήνες τώρα βλάπτοντας και το έργο σας στο ΥΠΟΙΚ και στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Σε μια στιγμή σημαντική για τον τόπο, προτάξατε το ιδιοτελές, προτάξατε το προσωπικό σας συμφέρον αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων σας.
Δεν τιμήσατε το παρελθόν σας και την ιστορία σας με αυτές τις πρακτικές και στρατηγικές που ακολουθήσατε.
Στο πρόσωπο σας εκφράστηκε όλη η δυσαρέσκεια του πολιτικού συστήματος.
Ο Βενιζέλος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν σας συμπαθεί και το ξέρετε πολύ καλά για τον Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ είστε κατακόκκινο πανί ενώ και πολλοί νεοδημοκράτες βουλευτές είναι εξοργισμένοι μαζί σας.
Προστατεύστε το έργο σας με έργα όχι με διαρροές στους κολλητούς φίλους που σας είχαν ξεχάσει όταν φύγατε από την Emporiki ή ακόμη και όταν ήσασταν στην Κάπα Χρηματιστηριακή.
Αν θέλετε το όνομα σας να μείνει στην ιστορία προστατεύστε το έργο σας μην σας μείνει η ρετσινιά ότι με δόλιο, επαίσχυντο και αλαζονικό τρόπο πήγατε να φάτε την θέση του Γιώργου Προβόπουλου στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Γνωρίζετε κύριε Στουρνάρα ότι τον Γ. Προβόπουλο όταν ανέλαβε μετά από εσάς την διοίκηση της Emporiki bank του είχα ασκήσει μεγάλη κριτική, το ξέρετε πολύ καλά γιατί μαζί μιλούσαμε και με πληροφορούσατε….για την ασκούμενη διοίκηση του Προβόπουλου στην Emporiki.
Όμως τα τελευταία χρόνια αναγνωρίζω, όπως όλοι οι τραπεζίτες και όλοι οι ξένοι, ότι ο Προβόπουλος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, δεν σήκωσε το τηλέφωνο για να ζητήσει χάρες από το πολιτικό σύστημα αλλά έβγαλε ασπροπρόσωπο τον θεσμό της Τράπεζας της Ελλάδος, βοήθησε την οικονομία, διασφαλίζοντας τις τράπεζες και το ξέρετε πολύ καλά.
Αν δεν υπήρχε ο Προβόπουλος το γνωρίζετε πολύ καλά ότι ούτε Alpha, ούτε Πειραιώς, ούτε Eurobank θα υπήρχε η δε Εθνική θα ήταν υπό ολοσχερή χρεοκοπία.
Το ξέρετε πολύ καλά και δεν είναι της παρούσης να αποκαλύψουμε τα μεγάλα μυστικά….της σκοτεινής τραπεζικής περιόδου….
Κύριε Στουρνάρα αποδείξτε ότι διαθέτετε όραμα, αποδείξτε ότι προτάσσετε το συλλογικό συμφέρον από το ατομικό το ιδιοτελές.
Αποτρέψτε  με τον τρόπο σας τον εξευτελισμό του θεσμού της Τράπεζας της Ελλάδος, αποκαταστήστε το κύρος αποφεύγοντας τα παρασκηνιακά παιχνίδια που μεθοδεύσατε πολλούς μήνες εις βάρος της κυβέρνησης, μόνο και μόνο για το προσωπικό σας καπρίτσιο.
Δείτε ότι ακόμη και οι τραπεζίτες δεν είναι με το μέρος σας, ξέρετε και ξέρω πολύ καλά ότι όλοι οι τραπεζίτες έχουν πάρει θέση και ξέρετε πολύ καλά τι έχουν αναφέρει στον Α. Σαμαρά.
Ακόμη και ο Τουρκολιάς της Εθνικής έχει πάρει πολύ καθαρή θέση το ξέρετε πολύ καλά….
Τιμήστε τον θεσμό και αναγνωρίστε στον Προβόπουλο την αξία που του αναλογεί.
Εσείς κύριε Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών, ο Γιώργος Προβόπουλος στην Τράπεζα της Ελλάδος ο καθένας από το θεσμικό του πόστο να βοηθήσετε όλοι στην θετική πορεία της Ελλάδος.
Στην δύσκολη στιγμή μην παίζετε βρώμικα, γνωρίζουμε τα πάντα, μαθαίνουμε τα πάντα.
Αφήστε τον Σαμαρά να επιλέξει χωρίς εκβιασμούς.
Οι πάντες αναγνωρίζουν το έργο Προβόπουλου καθώς τα έργα του μιλούν και όχι οι εικασίες.
Θα τιμήσει και η αγορά το δικό σας έργο στο ΥΠΟΙΚ αν μείνετε προσηλωμένος στον μεγάλο στόχο.
Μην σας μείνει η ρετσινιά του ανθρώπου που λειτούργησε ως δημόσιος υπάλληλος εις βάρος του συνόλου.
Βοηθήστε ώστε αυτή η χώρα να πάει μπροστά, όχι στις μίζερες τακτικές του προχθές, παραμερίστε το εγώ προτάσσοντας το εμείς…
Μόνο έτσι θα βρείτε πραγματικούς συμμάχους και υποστηρικτικές μην σας κυριεύσει η σκιά της ιδιοτέλειας που κατατρώει την λογική και προκαλεί πάθη και μίση….

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης