Τελευταία Νέα
Οικονομία

Ο Κυριάκος Λουφάκης εξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Β. Ελλάδος

tags :
Ο Κυριάκος Λουφάκης εξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Β. Ελλάδος
Η θητεία της νέας διοίκησης είναι διετής, ήτοι θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο 2016
Ο Δρ. Κυριάκος Λουφάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Λουφάκης Χημικά, εξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), κατά τη συνεδρίαση του νέου δ.σ., το οποίο συγκροτήθηκε σε Σώμα.
Η θητεία της νέας διοίκησης είναι διετής, ήτοι θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο 2016.
Η νέα διοικητική επιτροπή του ΣΕΒΕ έχει ως εξής:
• Πρόεδρος Λουφάκης Κυριάκος, Λουφάκης Χημικά ΑΒΕΕ
• Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Αλεξανδρίδης Αναστάσιος, ΑΛΟΥΜΥΛ ΑΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΕ
• Β΄Αντιπρόεδρος Βούλης Γεδεών, ΒΟΥΛΗΣ ΓΕΔΕΩΝ & ΣΙΑ ΟΕ
• Γενικός Γραμματέας Τζιρίτης Αθανάσιος, ISOMAT ΑΕ
• Οικονομικός Επόπτης Χασάπης Παναγιώτης, ΑΝΤΙΣΕΛ-ΑΦΟΙ Α. ΣΕΛΙΔΗ ΑΕ
• Έφορος Παλατιανάς Κωνσταντίνος, PALAPLAST AE
• Μέλoς Καραβασίλης Δημήτρης, D. K. CONSULTANTS
• Μέλoς Σαμαράς Μενέλαος, Γ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΒΕΕ   
• Μέλoς Τσακωνίτης Δημήτριος, ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ Α.Μ.Β.Ν.Ε.Ε
Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΒΕ, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου, ανανεώθηκε σε ποσοστό 35%, με την εισαγωγή σημαντικών παραγωγικών και εξαγωγικών  επιχειρήσεων της χώρας από αντιπροσωπευτικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.
Στόχοι της νέας διοίκησης θα αποτελέσμουν η ενίσχυση της ελληνικής παραγωγής, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, σε συνδυασμό με τη βελτίωση της ρευστότητας των επιχειρήσεων και των υποδομών μεταφορών/logistics.
Παράλληλα ο ΣΕΒΕ θα εντείνει την προσπάθειά του για στήριξη των μελών του στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων τους και στην παροχή πρακτικών εργαλείων –με τη μεγαλύτερη δυνατή κλαδική προσέγγιση- για την αύξηση της διεθνούς ανταγωνιστικότητάς τους και την αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού τους μέσα από εξειδικευμένη εκπαίδευση/κατάρτιση, αξιοποιώντας στο μέγιστο δυνατό βαθμό το Ινστιτούτο Εξαγωγικών Ερευνών και Σπουδών (ΙΕΕΣ), τη δικτύωση του Συνδέσμου με φορείς εντός και εκτός Ελλάδας και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και κυρίως το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020.
Πρόκληση για τον ΣΕΒΕ αποτελεί η ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση των μελών του και η αύξηση του δυναμικού του, «σε μια περίοδο συνεχιζόμενης ύφεσης που υπαγορεύει τις συνέργειες και την κοινή προσπάθεια για επίλυση προβλημάτων, βιωσιμότητα και ανάπτυξη επιχειρήσεων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης