Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Αιτία πολέμου αν ο Στουρνάρας πάει στην ΤτΕ - Σταθάκης: Πρέπει να υπάρξει συνεννόηση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ):  Αιτία πολέμου αν ο Στουρνάρας πάει στην ΤτΕ - Σταθάκης: Πρέπει να υπάρξει συνεννόηση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ
Κατηγορηματικά αντίθετος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
(upd)Την κατηγορηματική αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στο ενδεχόμενο μετακίνησης του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα στη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, εξέφρασε ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Βούτσης.
«Ο κ. Στουρνάρας δεν έχει δώσει κανένα δείγμα γραφής ότι μπορεί να τραβήξει μία διαφορετική πολιτική. Είναι κρίσιμος αυτός ο τομέας», τόνισε ο κ. Βούτσης σε πρωινή εκπομπή του MEGA.
Ερωτώμενος αν η μετακίνησή του είναι «αιτία πολέμου» ανάμεσα κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε καταφατικά.
O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, δήλωσε ότι πρέπει να υπάρχει στοιχειώδης συνεννόηση της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ για το πρόσωπο του μελλοντικού κεντρικού τραπεζίτη της χώρας.
Ωστόσο, μιλώντας στον Αlpha 98,9, δεν εμφανίστηκε τόσο απόλυτος για τον Γιάννη Στουρνάρα, υποστηρίζοντας ότι είναι πρόωρο να απαντηθεί αν θα συνεργαστεί μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τον Γιάννη Στουρνάρα, στην περίπτωση που μετακινηθεί στη διοίκηση της ΤτΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης