Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Σφοδρότατες αντιδράσεις, διαφωνούν όλοι στην μετακίνηση Στουρνάρα στην ΤτΕ – Είναι κατάντια αυτό που συμβαίνει «για το που θα βολευτεί ο Στουρνάρας»

Σφοδρότατες αντιδράσεις, διαφωνούν όλοι στην μετακίνηση Στουρνάρα στην ΤτΕ – Είναι κατάντια αυτό που συμβαίνει «για το που θα βολευτεί ο Στουρνάρας»
Η κατάντια...έφθασε η χώρα να αναζητά λύσεις για το που θα βολευτεί ο Γ. Στουρνάρας
Σφοδρότατες αντιδράσεις προκαλεί ο Γιάννης Στουρνάρας ο σημερινός υπουργός οικονομικών καθώς στο εσωτερικό της ΝΔ τον κατηγορούν για υπαίτιο της ήττας, στο ΠΑΣΟΚ δεν χαίρει εκτίμησης ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τον θεωρεί αιτία πολέμου casus belli.
Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα δεν έχει κανένα ηθικό προηγούμενο.
Μέσα από πρακτικές προπαγάνδας, ο Στουρνάρας εμφανίζεται ως ο αναντικατάστατος, που αν τον χάσει η Ελλάδα θα οδηγηθεί στο χάος στην καταστροφή.
Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι.
Έγιναν ορισμένα μέσα ενημέρωσης φερέφωνα του Γιάννη Στουρνάρα που τους υπαγορεύει ότι θα πάει στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Μόνο και μόνο επειδή ο Γιάννης Στουρνάρας έχει προκαλέσει μεγάλη ένταση θα αποτελέσει πρόκληση και προσβολή στην κοινωνία αν επιβραβεύσουν τον Στουρνάρα με την θέση του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος.
Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα αποτελεί παρακμή, κατάντια για το που θα βολευτεί ο Γιάννης Στουρνάρας ο οποίος με ανήθικο και ανέντιμο τρόπο προσπαθεί να φάει την θέση του Γιώργου Προβόπουλου.
Ο Γιάννης Στουρνάρας ως διαχρονικός δημόσιος υπάλληλος προσπαθεί να βολευτεί για 6 χρόνια στην ΤτΕ.
Αυτό ενδιαφέρει τον Γιάννη Στουρνάρα πως θα βολευτεί εις βάρος της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης