Τελευταία Νέα
Οικονομία

Τη συνάντηση Στουρνάρα - Lagarde επιβεβαιώνει το ΔΝΤ - «Δεν υπάρχει πρόβλημα με την εκταμίευση της δόσης» εκτιμά το Ταμείο

Τη συνάντηση Στουρνάρα - Lagarde επιβεβαιώνει το ΔΝΤ - «Δεν υπάρχει πρόβλημα με την εκταμίευση της δόσης» εκτιμά το Ταμείο
Σε εσωτερικούς λόγους αποδόθηκε η αναβολή της σημερινής δημοσίευσης της έκθεσης για την Ελλάδα
Την συνάντηση του Γ. Στουρνάρα με την C. Lagarde επιβεβαίωσε και επίσημα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, τονίζοντας  παράλληλα, πως η έκθεση του Ταμείου για την Ελλάδα θα δημοσιοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπος Τύπου, Jerry Rice, οι κ.κ. Lagarde και Στουρνάρας συναντήθηκαν στο Παρίσι την Τρίτη 3 Ιουνίου παρουσία του Paul Thomsen. Βέβαια, ο J. Rice απέφυγε να συγκεκριμενοποιήσει το αντικείμενο της συζήτησης, αρκούμενος να τονίσει πως εξετάστηκε η περαιτέρω εφαρμογή του ελληνικού προγράμματος.
Όσον αφορά την αναβολή της δημοσιοποίησης της έκθεσης για την Ελλάδα, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, υπογράμμισε πως «είναι εσωτερικό το θέμα και σχετίζεται με την επεξεργασία των στοιχείων. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο».
Ερωτώμενος για το πρόωρο «κλείσιμο» της Βουλής και κατά πόσο αυτό ενδέχεται να «μπλοκάρει» την εκταμίευση της επόμενης δόσης, εμφανίστηκε άκρως καθησυχαστικός, εκτιμώντας πως δεν θα υπάρξει κάποιο εμπόδιο από νομοθετικής πλευράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης