Τελευταία Νέα
Οικονομία

Σήριαλ, επεισόδιο νούμερο 27 – Γιάννης Στουρνάρας μένω φεύγω, πάω και δεν πάω, θέλω και δεν θέλω, ξέρω και δεν ξέρω – Βαρεθήκαμε

Σήριαλ, επεισόδιο νούμερο 27 – Γιάννης Στουρνάρας μένω φεύγω, πάω και δεν πάω, θέλω και δεν θέλω, ξέρω και δεν ξέρω – Βαρεθήκαμε
Κατάντησαν τον θεσμό της ΤτΕ κουρελόπανο γιατί ο κύριος Γιάννης διακαώς θέλει να φάει την θέση του Προβόπουλου
Το έσχατο διάστημα ζούμε μια απίστευτη κωμωδία ή καλύτερα φαρσοκωμωδία γύρω από το μέλλον του Γιάννη Στουρνάρα του υπουργού Οικονομικών.
Έχουμε δει, καταγράψει και βιώσει όλοι τα πάντα.
Ο Γιάννης Στουρνάρας μένει, όχι ο Γιάννης Στουρνάρας φεύγει.
Πάει στην Τράπεζα της Ελλάδος όχι δεν πάει στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Θέλει να μείνει στο ΥΠΟΙΚ και δεν θέλει να μείνει στο υπουργείο Οικονομικών.
Ξέρει που θα πάει και δεν ξέρει που θα πάει.
Ειλικρινά βαρεθήκαμε.
Η όλη διαδικασία έχει ξευτιλιστεί.
Στην κυριολεξία έχει ξευτιλιστεί καθώς αντί να καθορίζει η κυβέρνηση τους όρους και τα πρόσωπα του ανασχηματισμού τους εμφανίζεται να τους προσδιορίζει ο Γιάννης Στουρνάρας.
Ο Γιώργος Προβόπουλος ο τωρινός διοικητής της ΤτΕ γνωστοποίησε ότι θέλει να παραμείνει και έκτοτε κράτησε μια στάση που αποδεικνύει την ποιότητα του ανδρός.
Ο Γιάννης Στουρνάρας αντιθέτως με τα sms από το κινητό του, από τα τηλέφωνα που έχει κάνει σχεδόν σε όλο τον τύπο και μέσα ενημέρωσης σίγουρα έχει κάνει πλούσιες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.
Όμως πίσω από όλη αυτή την φαρσοκωμωδία, πίσω από όλη αυτή την γελοιοποίηση της διαδικασίας κρύβεται η ανασφάλεια του Γιάννη Στουρνάρα ούτε ο ίδιος ξέρει τι και που θα πάει.
Το σήριαλ που εκτυλίσσεται με επίκεντρο τον Γιάννη Στουρνάρα στην κυριολεξία έχουμε χάσει το μέτρημα στο επεισόδιο.
Ο Φώσκολος ή οι αμερικανικές σαπουνόπερες ωχριούν εμπρός στην ικανότητες του Γιάννη Στουρνάρα.
Πότε κωμωδία, πότε φαρσοκωμωδία, πότε δακρύβρεχτη ιλαροτραγωδία πότε σάτυρα και πότε νουβέλα.
Η Ελλάδα διαθέτει τον υψηλότερο δείκτη ανεργία 1,35 εκατ αναζητούν απεγνωσμένα δουλειά και εξοργίζονται με τα κόλπα του Γιάννη Στουρνάρα που απαιτεί, ζητάει που θα πάει αν και όπως φαίνεται ούτε ο ίδιος ξέρει που θα πάει.
Ο Γιάννης Στουρνάρας λέει ψέματα όταν υποστηρίζει ότι πότε δεν ζήτησε από τον πρωθυπουργό την θέση του διοικητή της ΤτΕ, την θέλει διακαώς.
Ο Σαμαράς του την υποσχέθηκε  προεκλογικώς αλλά μετεκλογικώς τα δεδομένα άλλαξαν.
Η ΝΔ υπέστη βαριά ήττα, όπως και η κυβέρνηση και ο Γιάννης Στουρνάρας έχει μερίδιο της ήττας.
Αν η κυβέρνηση επιβραβεύσει την ήττα τότε ο θίασος θα διαρκέσει ακόμη λίγα επεισόδια και θα καταλήξει άδοξα, το the end θα είναι πολύ επώδυνο για την κυβέρνηση αν προκαλέσει την κοινωνία.
Ο Γιάννης Στουρνάρας έχασε κάθε αξιοπιστία καθώς ενώ είχε την δυνατότητα να κρατήσει μια σοβαρή θέση χωρίς να ξευτιλιστεί η διαδικασία κατέληξε κομπάρσος σε ένα σήριαλ που ούτε ο Στήβεν Σπίλμπεργκ δεν θα μπορούσε να προσδιορίσει τι είναι κωμωδία, τραγωδία ή και τα δύο μαζί;

Πρώτη ενημέρωση: 08:15, Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης