Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Στουρνάρας (ΥΠΟΙΚ) – Ένδεια επιχειρημάτων Τσίπρα – Βλάπτει ενσυνειδήτως τη χώρα

Γ. Στουρνάρας (ΥΠΟΙΚ) – Ένδεια επιχειρημάτων Τσίπρα – Βλάπτει ενσυνειδήτως τη χώρα
Αφορμή αποτέλεσε συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία χαρακτηρίζει τον Γ. Στουρνάρα επιβεβλημένο από το Βερολίνο
Για ένδεια επιχειρημάτων κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, τονίζοντας ότι βλέπτει ενσυνειδήτως τη χώρα.
Αφορμή για την ανακοίνωση αυτή του κ. Στουρνάρα αποτέλεσε η συνέντευξη του κ. Τσίπρα στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», στην οποία χαρακτηρίζει τον κ. Στουρνάρα «επιβεβλημένο από το Βερολίνο».
Ο κ. Στουρνάρας σημειώνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει αναφερθεί απαξιωτικά για το πρόσωπό του, τονίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται η ένδεια επιχειρημάτων του κ. Τσίπρα.
Όπως επισημαίνει, σε όλες τις επαφές του με τον κ. Τσίπρα και κυρίως εντός της Βουλής ο κ. Στουρνάρας έχει αντιμετωπίσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τον δέοντα θεσμικό σεβασμό και έχει φροντίσει να του εξηγήσει «την αξία της σταθερότητας του νομίσματος ως προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την ευημερία του λαού μας».
Παράλληλα, κάνει λόγο για εμμονή του κ. Τσίπρα στο πρόσωπό του και τονίζει ότι οι ύβρεις που εξαπολύει εναντίον του σε καμία περίπτωση δεν συμβάλλουν στον δημιουργικό διάλογο.
Τέλος, ο κ. Στουρνάρας σημειώνει ότι «είναι κρίμα που καταφέρεται με συνεντεύξεις του σε εφημερίδες του εξωτερικού εναντίον του Έλληνα υπουργού Οικονομικών με τέτοιους χαρακτηρισμούς, βλάπτοντας ενσυνειδήτως τη χώρα του. Επαναλαμβάνω, ενσυνειδήτως. Αυτό καταγράφεται στην προσωπική του ιστορία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης