Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Οριστική η αποχώρηση του Γ. Στουρνάρα από το ΥΠΟΙΚ καθώς «πληρώνει» το δυσμενές εκλογικό αποτέλεσμα - Άγνωστο το μέλλον του…

Οριστική η αποχώρηση του Γ. Στουρνάρα από το ΥΠΟΙΚ καθώς «πληρώνει» το δυσμενές εκλογικό αποτέλεσμα - Άγνωστο το μέλλον του…
Όνομα - έκπληξη ο νέος υπουργός Οικονομικών
Οριστική θεωρείται η αποχώρηση του Γ. Στουρνάρα από το υπουργείο Οικονομικών, με το μέλλον του ωστόσο, να παραμένει αβέβαιο, καθώς η τοποθέτησή του στην Τράπεζα της Ελλάδας δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.
Ειδικότερα, ο Α. Σαμαράς και ο Ευ. Βενιζέλος φαίνεται να έχουν συμφωνήσει στην αποχώρηση του Γ. Στουρνάρα από το υπουργείο Οικονομικών, «πληρώνοντας» το μάρμαρο του δυσμενούς εκλογικού αποτελέσματος.
Άλλωστε, ο απερχόμενος υπουργός έχει στοχοποιηθεί πολλάκις τόσο από «γαλάζιους» όσο και από «πράσινους» βουλευτές.
Ωστόσο, ερωτηματικό παραμένει το επόμενο χαρτοφυλάκιο του Γ. Στουρνάρα, καθώς παρά την έντονη φημολογία, δεν έχει οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στην Τράπεζα της Ελλάδας. Άλλωστε, τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η αντιπολίτευση αντιτίθενται σθεναρά στην εν λόγω εξέλιξη.
Όσον αφορά τον υπουργείο Οικονομικών, οι επιλογές του Χρ. Σταϊκούρα, του Ν. Δένδια και του Μ. Βορίδη φαίνεται πως απομακρύνονται, καθώς ο Αντ. Σαμαράς έχει κατασταλάξει σε ένα πρόσωπο – έκπληξη, το όνομα του οποίου κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης