Πολιτική

Βαρβιτσιώτης (υπ.Ναυτιλίας) – Δεν πρέπει να ανακοπεί η κυβερνητική πορεία – Πρέπει να τρέξει το στόχο των μεταρρυθμίσεων

Βαρβιτσιώτης (υπ.Ναυτιλίας) – Δεν πρέπει να ανακοπεί η κυβερνητική πορεία – Πρέπει να τρέξει το στόχο των μεταρρυθμίσεων
Αυθαίρετη η κρίση ότι υπουργεία μοιράστηκαν για λόγους ισορροπίας
Την άποψη πως η κυβερνητική πορεία δεν πρέπει να ανακοπεί, μια και θα πρέπει να τρέξει το στόχο των μεταρρυθμίσεων εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μ.Βαρβιτσιώτης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, ο κ.Βαρβιτσιώτης απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι ορισμένοι υπουργοί τοποθετήθηκαν στο κυβερνητικό σχήμα για λόγους ισορροπίας, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για μια αυθαίρετη κρίση.
«Δίνεται η ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν έχουν δοκιμαστεί, όπως δόθηκε τέτοια ευκαιρία και σε εμάς» τόνισε ο κ.Βαρβιτσιώτης, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την έκθεση του ΔΝΤ την Ελλάδα, τόνισε πως τα σημεία κριτικής που υπάρχουν στα θέματα της οικονομικής πολιτικής, δείχνουν ότι ακόμα δεν έχουν φύγει όλα τα σύννεφα από τον ορίζοντα.
Όπως είπε, η κυβέρνηση έχει μπροστά της, τη δύσκολη διαπραγμάτευση για το δημόσιο χρέος από τη μια και την καθημερινότητα της λειτουργίας της οικονομίας από την άλλη.
«Ορίζοντάς μας είναι το 2016» τόνισε ο κ.Βαρβιτσιώτης απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα εξαντλήσει η παρούσα κυβέρνηση την τετραετία.
Ο κ.Βαρβιτσιώτης είπε ότι οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με μεγαλόστομες διακηρύξεις ενώ επιτέθηκε κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν «επίμονα έως βαρετά» εκλογές
«Μέχρι να φτάσουμε στο Φεβρουάριο, στον «σκόπελο» της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, η κυβέρνηση θα συνεχίσει να κάνει σοβαρά και υπεύθυνα τη δουλειά της» υποστήριξε ο κ.Βαρβιτσιώτης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης