Τελευταία Νέα
old

Η Αθήνα είναι η φθηνότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης διαμηνύει η Ένωση Ξενοδόχων

Η Αθήνα είναι η φθηνότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης διαμηνύει η Ένωση Ξενοδόχων
Η δεδομένη αύξηση της τουριστικής κίνησης οφείλεται κυρίως στο ότι οι τιμές είναι οι χαμηλότερες της Ευρώπης - άκρως ανταγωνιστικές
Η Αθήνα ήταν, είναι και παραμένει η φθηνότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης, με βάση τα στοιχεία, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού με αφορμή τις πρόσφατες τοποθετήσεις για την τουριστική κίνηση και τις τιμές των ξενοδοχείων.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «η δεδομένη αύξηση της τουριστικής κίνησης έναντι του αντίστοιχου 5μηνου του 2013 προς την Αθήνα, που σαφώς γεννά αισιοδοξία, οφείλεται κυρίως στο ότι οι τιμές είναι οι χαμηλότερες της Ευρώπης - άκρως ανταγωνιστικές.
Τέλος, η Ένωση επισημαίνει ότι προσπάθεια επαναφοράς της πληρότητας των ξενοδοχείων και των τιμών σε βιώσιμα επίπεδα για τις επιχειρήσεις πρέπει να αποτελεί «κοινό τόπο» και στόχο όλων.
Έτσι, εξασφαλίζεται η αύξηση των θέσεων εργασίας και όλα τα πολλαπλασιαστικά οφέλη για το εμπόριο, την εστίαση και τους παράπλευρους κλάδους που ζουν από τον τουρισμό, τονίζεται στην ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης