Τελευταία Νέα
Πολιτική

Για τη συνάντηση με τον Schaeuble ενημέρωσε τον Σαμαρά ο Στουρνάρας - Χαρδούβελης: «Όλα τα θέματα είναι ανοιχτά»

Για τη συνάντηση με τον Schaeuble ενημέρωσε τον Σαμαρά ο Στουρνάρας - Χαρδούβελης: «Όλα τα θέματα είναι ανοιχτά»
«Bγαίνουν αρκετά πράγματα από τις συνομιλίες για το χρέος», δήλωσε ο Γ. Στουρνάρας
Για τις διμερείς συνομιλίες που είχε πριν από δύο ημέρες στο Βερολίνο με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών W. Schaeuble ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά και τον νέο υπουργό Οικονομικών Γκ. Χαρδούβελη ο Γ. Στουρνάρας.
Η συνάντηση των τριών στο Μέγαρο Μαξίμου εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών του πρωθυπουργού με τις ηγεσίες των υπουργείων για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου.
«Να σας ευχαριστήσω που αυτά τα δυο χρόνια, με ήλιο και με βροχή, είσαστε πάντα εδώ κι έτσι μπορούσαμε να στείλουμε το μήνυμα της οικονομικής πολιτικής στον ελληνικό λαό» δήλωσε ο Γ. Στουρνάρας, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κ. Στουρνάρας κληθείς να απαντήσει για το εάν βγαίνει κάτι από αυτές τις συνομιλίες για το χρέος, απάντησε ότι «βγαίνουν αρκετά πράγματα», χωρίς όμως να προσθέσει κάτι παραπάνω.
«Έγινε μια ενδελεχής προετοιμασία για το Eurogroup της επόμενης Πέμπτης», δήλωσε από την πλευρά του ο Γκ. Χαρδούβελης.
«Ολα τα θέματα είναι ανοικτά. Εγώ ως νέος υπουργός πρέπει να ενημερωθώ για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα ακριβώς, τι ειπώθηκε, που βρίσκεται η διαδικασία και να ξεκινήσουμε», ανέφερε, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.
Σε ερώτηση αν υπάρχει κάτι νέο σε σχέση με το θέμα του χρέους απάντησε ότι για αυτά τα ιδιαίτερα ζητήματα δεν μπορεί να κάνεια καμία αναφορά ακόμη. Σε σχέση με τα μηνύματα από το Βερολίνο τόνισε ότι «θετικά μας τα είπε ο κ. Στουρνάρας, τίποτα παραπάνω».
Τέλος, ερωτηθείς για το θέμα των φοροελαφρύνσεων απάντησε πως δεν μπορεί να υπεισέλθει σε τέτοιες λεπτομέρειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης