Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ) - Η υπόθεση των υποβρυχίων αποτελεί διαρκές έγκλημα που δεν μπορεί να παραγραφεί

Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ) - Η υπόθεση των υποβρυχίων αποτελεί διαρκές έγκλημα που δεν μπορεί να παραγραφεί
Σοβαρές ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ
Την πεποίθηση ότι «το έγκλημα σε βάρος της Ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας και η υπόθεση των υποβρυχίων είναι διαρκές έγκλημα κατά του λαού που δεν μπορεί να παραγραφεί» εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Καραθανασόπουλος.
Ειδικότερα ο κ. Καραθανσόπουλος σε δήλωση του σημειώνει ότι  «το ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια καταδικάζει την πολιτική ιδιωτικοποίησης και συρρίκνωσης της Ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας και έχει θέσει ζήτημα συγκρότησης εξεταστικής επιτροπής για να διερευνηθούν αν υπάρχουν και ποινικές ευθύνες για τις συμβάσεις για τα υποβρύχια, τη διάλυση των Ναυπηγείων κλπ.» τονίζει σε δήλωση του  
Παράλληλε με αφορμή τον φάκελο που εστάλη στη Βουλή για την υπόθεση των υποβρυχίων, υπενθυμίζει ότι το ΚΚΕ «ψήφισε στη Βουλή υπέρ της πρότασης για συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής που, με ευθύνη της κυβερνητικής πλειοψηφίας, απορρίφθηκε».
«Τα προβλήματα που αφορούν στη Ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία και τα υποβρύχια αναδεικνύουν τις ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τις ευθύνες της ΕΕ και των κομμάτων που τη στηρίζουν» επισήμανε ο κ. Καραθανασόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης