Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μ. Βαρβιτσιώτης (υπ. Ναυτιλίας) – Αναμένονται και άλλες συλλήψεις για την υπόθεση της ηρωίνης

Μ. Βαρβιτσιώτης (υπ. Ναυτιλίας) – Αναμένονται και άλλες συλλήψεις για την υπόθεση της ηρωίνης
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα ηρωίνης στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον υπουργό
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση εξεύρεσης τεράστιων ποσοτήτων ηρωίνης, συνολικά 2 τόνων, από το Λιμενικό, με τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, να σημειώνει ότι ενδέχεται να εντοπιστούν και άλλα άτομα.
Όπως ανέφερε ο υπουργός σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, υπάρχουν και άλλα άτομα εντός και εκτός Ελλάδας, τα οποία δεν έχουν συλληφθεί ακόμη, είτε γιατί δεν έχει ακόμη δέσει η υπόθεση εις βάρος τους είτε γιατί δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.
Πρόσθεσε ακόμη ότι δεν μπορεί να πει περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα και πως η μυστικότητα αποτέλεσε το μεγαλύτερο κλειδί για την επιτυχία της υπόθεσης.
Όσον αφορά τον εφοπλιστή που συνελήφθη και έχει κριθεί προφυλακιστέος, σημείωσε ότι ήταν ένας εκ των βαρώνων της ηρωίνης.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έχουμε ακουμπήσει ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα ηρωίνης σε όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο» και χαιρέτισε τον επαγγελματισμό των στελεχών του λιμενικού σώματος που ολοκλήρωσαν τις επιχειρήσεις «χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης