Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρβιτσιώτης (υπ.Ναυτιλίας) – Μακρινό και υποθετικό το σενάριο συγκυβέρνησης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Βαρβιτσιώτης (υπ.Ναυτιλίας) – Μακρινό και υποθετικό το σενάριο συγκυβέρνησης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ
Εάν η ΓΕΝΟΠ –ΔΕΗ παίξει το πολιτικό παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ που λέει «όχι σε όλα», θα πάμε σε σύγκρουση
Μακρινό και υποθετικό χαρακτήρισε το σενάριο περί πιθανής κυβερνητικής συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
«Όταν θα φτάσουμε στην περίοδο των εκλογών και δούμε αποτελέσματα από τα οποία δεν θα προκύπτει είτε αυτοδύναμη είτε κυβέρνηση όπως αυτή που έχουμε, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ενδεχομένως και με άλλες δυνάμεις, βεβαίως θα πρέπει να αναζητήσουμε όλες τις πιθανές λύσεις, ώστε η χώρα να μη μπει σε έναν αέναο εκλογικό κύκλο. Είναι μακρινό και υποθετικό το σενάριο» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Βαρβιτσιώτης.
Αναφερόμενος στο μείζον θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων ο κ.Βαρβιτσιώτης υποστήριξε ότι «εάν κάποιοι νομίζουν σε μία χρονιά που προβλέπει μια δραματική έως πάρα πολύ μεγάλη αύξηση του τουριστικού ρεύματος, ότι ο τρόπος με τον οποίο θα υποδεχθούμε όλους αυτούς τους ξένους είναι με διαρκή μπλακ άουτ, νομίζω ότι θα περιθωριοποιηθούν από την ίδια την κοινωνία και όχι από το πολιτικό σύστημα».
«Η ίδια η κοινωνία δεν δέχεται τέτοιες μορφές εκβιαστικού συνδικαλισμού. Ελπίζω ότι η ΓΕΝΟΠ δεν θα φτάσει σε αυτές τις μορφές του συνδικαλισμού. Αν ο κ. Φωτόπουλος θέλει να παίζει το πολιτικό παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος λέει “όχι” σε όλα, “όχι” σε οποιαδήποτε μεταρρύθμιση και “όχι” σε οποιαδήποτε ιδιωτικοποίηση, νομίζω ότι, τότε, αναγκαστικά θα πάμε σε μια μεγάλη σύγκρουση... Εύχομαι οι υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που δεν εμφορούνται από τις ίδιες σκέψεις, δεν θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι της συνδικαλιστικής τους ηγεσίας» υπογράμμισε ο κ.Βαρβιτσιώτης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης