Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Αθανασίου (Lamda) - «Όταν ανακοινώθηκε το project του Ελληνικού αποσύρθηκαν οι αγγελίες ακινήτων» - Το bankingnews όμως βρήκε 3.905!

Αθανασίου (Lamda) - «Όταν ανακοινώθηκε το project του Ελληνικού αποσύρθηκαν οι αγγελίες ακινήτων» - Το bankingnews όμως βρήκε 3.905!
Ο κ. Αθανασίου δεν γνωρίζει ή έχει λάθος πληροφόρηση περί του real estate της ευρύτερης περιοχής
Στα "μεγάλα οφέλη της τοπικής κοινωνίας" αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development  Οδυσσέας Αθανασίου, παρουσιάζοντας το project του Ελληνικού, στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Έτσι εκτός από την "αναβάθμιση της χώρας ως ελκυστικό και ασφαλή προορισμό άμεσων ξένων επενδύσεων" και την ενδυνάμωση της θέσης της ως έναν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό, κερδίζοντας 1.000.000 επιπλέον τουρίστες", ανέφερε ότι "και οι όμοροι δήμοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν νέο κύκλο ανάπτυξης και προόδου, συνδυαστικά και με τα άλλα μεγάλα projects που συντελούνται στην ευρύτερη περιοχή".
Δίνοντας περαιτέρω εξηγήσεις για αυτό ο κ. Αθανασίου τόνισε, "μου είπαν ότι όταν ανακοινώθηκε η επένδυση στο Ελληνικό αυτόματα από την περιοχή αποσύρθηκαν οι αγγελίες πώλησης ακινήτων".
Το www.bankingnews.gr, πάντως, με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανε σε γνωστή εφημερίδα αγγελιών, διαπίστωσε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 3.905... αγγελίες πώλησης κατοικιών μόνο στο Ελληνικό.
Από αυτό προκύπτουν τρία καίρια συμπεράσματα:
- είτε ο κ. Αθανασίου δεν γνωρίζει ή έχει λάθος πληροφόρηση περί του real estate της ευρύτερης περιοχής
- έχει υπερεκτιμήσει την επίδραση του project στην τοπική κοινωνία
- αγνοεί ότι όταν κάποιος θέλει να πουλήσει το ακίνητό του λόγω ανάγκης.... κανένα μητροπολιτικό πάρκο δεν θα τον κάνει να αλλάξει απόφαση.
Για του λόγου το αληθές, οι 3.905 αγγελίες πώλησης κατοικιών από μία μόνο εφημερίδα.
"Μεγάλη προσφορά ακινήτων αλλά καθόλου ζήτηση καταγράφεται αυτή την στιγμή στην περιοχή του Ελληνικού", δηλώνει στο www.bankingnews.gr o κτηματομεσίτης Α. Ζηρογιάννης.
Ὁι τιμές στην περιοχή είναι μειωμένες από 20%-30%, ενώ πολλά από τα ακίνητα πωλούνται κάτω της αντικειμενικής τους αξίας", αναφέρει χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης