Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ιntracom Defence – Συμμετοχή της στην έκθεση GREENDAY του ΝΑΤΟ για τα εναλλακτικά ενεργειακά συστήματα

Ιntracom Defence – Συμμετοχή της στην έκθεση GREENDAY του ΝΑΤΟ για τα εναλλακτικά ενεργειακά συστήματα
H έκθεση αφορά την επίδειξη καινοτόμων, εναλλακτικών ενεργειακών συστημάτων για αμυντικές και βιομηχανικές εφαρμογές
Στην έκθεση GREENDAY, που διοργάνωσε η υπηρεσία NSPA του ΝΑΤΟ, στο Λουξεμβούργο, συμμετείχε η εταιρεία Ιntracom Defence.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Intracom Holdings, η έκθεση αφορά την επίδειξη καινοτόμων, εναλλακτικών ενεργειακών συστημάτων για αμυντικές και βιομηχανικές εφαρμογές και συμμετείχαν ως εκθέτες δεκατρείς εταιρείες, με την Ιntracom Defence να παρουσιάζει τα συστήματα HEPS (Hybrid Electric Power Stations).
Tα συστήματα HEPS της Ιntracom Defence συνδυάζουν συμβατικές και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με συσσωρευτές προηγμένης τεχνολογίας, υπό την επίβλεψη ηλεκτρονικών διατάξεων διαχείρισης ισχύος.
Στην επίδειξη η Ιntracom Defence παρουσίασε καινοτόμες, υψηλής απόδοσης εναλλακτικέςενεργειακές λύσεις, οι οποίες μειώνουν την εξάρτηση από τα καύσιμα και ελαχιστοποιούν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
Η οικογένεια προϊόντων και λύσεων της Ιntracom Defence προσθέτει κινητικότητα, ασφάλεια της ενέργειας και αυξημένη διαθεσιμότητα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα σημαντικά χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.
H έκθεση-επίδειξη της Ιntracom Defence προσείλκυσε το ενδιαφέρον του προσωπικού της NSPA, αλλά και στρατιωτικών αντιπροσωπειών χωρών-μελών του NATO οι οποίες επισκέφτηκαν την έκθεση και παρακολούθησαν επίδειξη των δυνατοτήτων των προϊόντων της Ιntracom Defence.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης