Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Avira - Παρέχει το Avira Antivirus Pro σε όλους τους πελάτες των επί πληρωμή εκδόσεων

tags :
Avira - Παρέχει το Avira Antivirus Pro σε όλους τους πελάτες των επί πληρωμή εκδόσεων
Το Avira Antivirus Pro παρέχει στους χρήστες που έχουν αποκτήσει επί πληρωμή εκδόσεις, πρόσβαση στην πλέον βελτιστοποιημένη και επικαιροποιημένη τεχνολογία προστασίας
Ο ειδικός λογισμικού ασφαλείας Avira, ανακοίνωσε τη διάθεση της σουίτας Avira Antivirus Pro η οποία και αποτελεί τη νέα βελτιστοποιημένη ναυαρχίδα της οικογένειας προϊόντων που θα παρουσιαστεί το 2015.
Το Avira Antivirus Pro παρέχει στους χρήστες που έχουν αποκτήσει επί πληρωμή εκδόσεις, πρόσβαση στην πλέον βελτιστοποιημένη και επικαιροποιημένη τεχνολογία προστασίας από κακόβουλα προγράμματα που περιλαμβάνει τα Avira Protection Cloud και Avira URL Cloud, τα οποία αποτελούν δυο από τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες ανίχνευσης malware μεταξύ των κατασκευαστών αντιικού λογισμικού.
Η μετάβαση στη σουίτα Avira Antivirus Pro θα πραγματοποιηθεί αυτόματα χωρίς να απαιτείται παρέμβαση του χρήστη ενώ σταδιακά θα πραγματοποιηθεί και η διάθεση του προϊόντος σε όλους τους χρήστες που έχουν αποκτήσει επί πληρωμή εκδόσεις. Επιπλέον η σουίτα Avira Antivirus Suite θα μετονομαστεί σε Avira Antivirus Pro ενώ οι χρήστες των λύσεων Internet Security Suite και Ultimate Protection Suite θα απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της ανανεωμένης έκδοσης Avira Antivirus Pro, χωρίς όμως να επηρεαστούν οι επιπλέον λειτουργίες του προϊόντος.
H Avira θα προσφέρει τον γρηγορότερο μηχανισμό προστασίας κατά των ιών.
Στο πλαίσιο της διάθεσης της σουίτας Avira Antivirus Pro, η Avira επιπλέον ανακοίνωσε τη διάθεση του μηχανισμού αντιμετώπισης κακόβουλων προγραμμάτων σε όλους τους χρήστες. Η Avira υιοθέτησε τη μορφή xVDF (extended Virus Definition File), που επιτρέπει στην εταιρεία να αυξήσει τα αρχεία των  virus definitions και να βελτιστοποιήσει την ταχύτητα λήψης τους. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα:

- Τη γρηγορότερη εκκίνηση του συστήματος

- Το μικρότερο μέγεθος των αρχείων Virus Definition σε κάθε ενημέρωση

-  Το μειωμένο όγκο λήψης VDF

- Τη μειωμένη κατανάλωση πόρων που απαιτούνται από το κυρίως προϊόν.

“Η Avira έχει δεσμευτεί να προστατεύει τους πελάτες της από ιούς, Trojans, spyware και κάθε άλλης μορφής κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να μολύνει το  Internet με την εξάπλωσή του” δήλωσε ο Matthias Hildebrand, Product Manager της σουίτας Avira Antivirus Pro. “Δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε τα υψηλότερα επίπεδα βέλτιστης λειτουργίας των προϊόντων ασφάλειας που κατασκευάζουμε, διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλό το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας και βελτιώνοντας διαρκώς την εμπειρία των χρηστών.”

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης