Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Ο Ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας στον ΟΤΕ TV!

tags :
Ο Ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας στον ΟΤΕ TV!
Η δράση σε τέσσερις τροχούς συνεχίζεται στα κανάλια OTE SPORT με τον αγώνα της Formula 1 στο Σίλβερστοουν της Μ. Βρετανίας αλλά και τις αναμετρήσεις του Rallycross στη Σουηδία
Πρεμιέρα για τον ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας αυτή την εβδομάδα στα κανάλια Eurosport HD και Eurosport 2, όπου οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να απολαύσουν πάνω από 350 ώρες μετάδοσης, ενώ ξεκινάει στα ίδια κανάλια το τουρνουά σνούκερ Australian Goldfields Open με τη συμμετοχή των κορυφαίων της παγκόσμιας κατάταξης.
Η δράση σε τέσσερις τροχούς συνεχίζεται στα κανάλια OTE SPORT με τον αγώνα της Formula 1 στο Σίλβερστοουν της Μ. Βρετανίας αλλά και τις αναμετρήσεις του Rallycross στη Σουηδία, ενώ οι φίλοι του βόλεϊ θα απολαύσουν αυτή την Κυριακή σημαντικές αναμετρήσεις από το FIVB World League.
Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν το ντοκιμαντέρ The Class of ’92 για την άνοδο των παικτών της χρυσής γενιάς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με συνεντεύξεις -μεταξύ άλλων- από τον Ζιντεντίν Ζιντάν, τον Ερίκ Καντονά, τον Τόνι Μπλερ και τον Ντάνι Μπόιλ, στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand, η πρεμιέρα της κομεντί Στη Χώρα των Άλλων με την Ιζαμπέλ Ιπέρ στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, αλλά και η συνέχεια του αφιερώματος του ΟΤΕ CINEMA 2 σε κλασικές ταινίες της δεκαετίας του ’80 με το θρυλικό Cocktail με τον Τομ Κρουζ και το αριστουργηματικό και βραβευμένο με 9 Όσκαρ έπος του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας.
Ο Ιούλιος έρχεται στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV με θεαματικές κόντρες ταχύτητας, σε έναν κλασικό αγώνα της Formula 1 στο Σίλβερστοουν της Μ. Βρετανίας αλλά και τις αναμετρήσεις του Rallycross στη Σουηδία, από τις 4 έως τις 6 Ιουλίου, στα κανάλια OTE SPORT 1HD και OTE SPORT 3HD αντίστοιχα.
Επίσης, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν τις προσπάθειες των κορυφαίων παικτών βόλεϊ παγκοσμίως στο FIVB World League, με τις αναμετρήσεις Ιταλία-Βραζιλία (18.00, OTE SPORT 3HD), Σερβία-ΗΠΑ (21.00, OTE SPORT 3HD), Ολλανδία-Τσεχία (16.00, OTE SPORT 2HD) και Βουλγαρία-Ρωσία (20.00, OTE SPORT 2HD), αυτή την Κυριακή 6 Ιουλίου.
Και φυσικά δεν θα χάσουμε το Σάββατο 5 Ιουλίου την πρεμιέρα του Γύρου της Γαλλίας στα κανάλια Eurosport HD και Eurosport 2, που θα καλύψουν την κορυφαία ποδηλατική διοργάνωση με 350 ώρες μετάδοσης και ειδικό σχολιαστή τον 3 φορές νικητή του Tour De France, Γκρεγκ ΛεΜοντ.
Επίσης, οι φίλοι του σνούκερ θα μπορούν να απολαύσουν σε Eurosport HD και Eurosport 2 το τουρνουά σνούκερ Australian Goldfields Open, που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 14 Ιουλίου, με τη συμμετοχή των κορυφαίων της παγκόσμιας κατάταξης.  
Πλούσιο και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα με ταινίες και σειρές του ΟΤΕ TV. Από το πρόγραμμα του ΟΤΕ CINEMA 1HD ξεχωρίζει η κομεντί Στη Χώρα των Άλλων, του Νοτιοκορεάτη Χονγκ Σανγκ-σου με την Ιζαμπέλ Ιπέρ σε πρώτη τηλεοπτική προβολή (Πέμπτη 3/7, 21.00), το αστυνομικό θρίλερ Στενά Περιθώρια με τους Σαμ Γουόρθινγκτον, Ελίζαμπεθ Μπανκς και Τζέιμι Μπελ (Παρασκευή, 4/7, 21.00) και το γεμάτο ανατροπές θρίλερ του Στίβεν Σόντερμπεργκ, Παρενέργειες, με τους Τζουντ Λο, Ρούνι Μάρα, Τσάνινγκ Τέιτουμ και Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς.
Δεν θα χάσουμε επίσης στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand, το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ The Class of ’92, που αφηγείται την άνοδο των Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ράιαν Γκιγκς, Πολ Σκόουλς, Νίκι Μπατ, Φιλ και Γκάρι Νέβιλ της χρυσής γενιάς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και περιλαμβάνει συνεντεύξεις, μεταξύ άλλων, των Ζιντεντίν Ζιντάν, Ερίκ Καντονά, Τόνι Μπλερ και Ντάνι Μπόιλ.
Το αφιέρωμα του ΟΤΕ CINEMA 2 στα κινηματογραφικά 80s συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με το all time classic Cocktail με τον Τομ Κρουζ και την Ελίζαμπεθ Σου και το αριστούργημα του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας, για τη ζωή του τελευταίου αυτοκράτορα της Κίνας, που κέρδισε 9 βραβεία Όσκαρ και θεωρείται από τις καλύτερες ταινίες του Ιταλού σκηνοθέτη.
Στο ίδιο κανάλι, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν ακόμη να δουν την ξεκαρδιστική κωμωδία Ένα Τρελό, Τρελό Κόλπο του Φρανκ Οζ με τους Στιβ Μάρτιν, Έντι Μέρφι και Χέδερ Γκράχαμ (Πέμπτη 3/7, 22.00), το κλασικό αριστούργημα του Κώστα Γαβρά Ο Αγνοούμενος που κέρδισε Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου (Δευτέρα 7/7 22.00) και, στη ζώνη Ladies First, το αγαπημένο δράμα εποχής Περηφάνια και Προκατάληψη του Τζο Ράιτ με την Κίρα Νάιτλι (Τετάρτη 9/7, 22.00).   
Επίσης, συνεχίζεται η σειρά μεταφυσικού τρόμου Hemlock Grove, με τους Φάμκε Γιάνσεν, Ντάγκρεϊ Σκοτ και Μπιλ Σκάρσγκαρντ στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, όπου αυτή την εβδομάδα θα προβληθεί το πέμπτο επεισόδιο (Τρίτη 8/7, 22.00), ενώ ξεκινάει στο FOX, η νέα σειρά Tyrant (Τετάρτη 9/7, 22.20) που θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη αμέσως μετά την Αμερική. Με φόντο κράτος της Μέσης Ανατολής, η σειρά ακολουθεί την οικογένεια των Al Fayeed που βρίσκεται στο κέντρο των πολιτικών εξελίξεων και φέρνει την υπογραφή των Γκίντεον Ραφ (Homeland) και του βραβευμένου με Emmy και Χρυσή Σφαίρα παραγωγού Χάουαρντ Γκόρντον (24, Homeland).    

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης