Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

H BiC χορηγός στo Eject Festival 2014

tags :
H BiC χορηγός στo Eject Festival 2014
Με το μήνυμα «BiC will rock you», στη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού
Με το μήνυμα «BiC will rock you», η BiC  βρέθηκε δίπλα στο νεανικό κοινό ως χορηγός στο Ejeκt Festival 2014.
Ένα από τα μεγαλύτερα νεανικά μουσικά events του καλοκαιριού, το οποίο γιόρτασε 10 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στις 25 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο.
Με headliners τους Kasabian – το δημοφιλές συγκρότημα από την Μεγάλη Βρετανία – η φετινή προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και συγκέντρωσε περισσότερους από 15.000 θεατές.
Ο συναυλιακός χώρος δίπλα στη θάλασσα και τα ηχηρά μουσικά ονόματα της ροκ και ηλεκτρονικής μουσικής, μεταξύ των οποίων οι Editors, White lies, Brightside, Inconsistencies, Nicolas Jaar και Dave Harrington (Darkside) και ο Paul Kalkbrenner, έδωσαν δυνατό παλμό σε μια συναυλία που θα συζητιέται για καιρό!
Οι χιλιάδες επισκεπτών που βρέθηκαν στο φετινό Ejekt Festival, είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μοναδικά happenings που δημιούργησε ειδικά για το festival η BiC, μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο rock stage.
Με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα ξυριστικά προϊόντα και τους αναπτήρες, η BiC   ενημέρωνε τους νέους για την τεχνολογία των ξυριστικών και το νέο μοντέρνο προφίλ του αναπτήρα, δίνοντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να κερδίσουν απίθανα δώρα!
Ανάμεσα στις άλλες δραστηριότητες του BiC rock stage, οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να φωτογραφηθούν με τους φίλους τους στο ειδικό photo booth, να κάνουν stencil tattoo, να γράψουν το δικό τους μήνυμα πάνω στον αγαπημένο τους αναπτήρα αλλά και να πάρουν μέρος στον πιο BICool διαγωνισμό για το ξυράφι, διεκδικώντας ένα SUP από τη BiC Sport!

 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης