Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Διοργανώνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά ο διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Creative Business Cup

tags :
Διοργανώνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά ο διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Creative Business Cup
Νέοι δημιουργοί  και επιχειρηματίες από 56 χώρες και 4 ηπείρους θα διαγωνιστούν
Διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα το παγκόσμιο πρωτάθλημα της δημιουργικής βιομηχανίας με σκοπό την ενδυνάμωση των ταλαντούχων επιχειρηματιών και την προώθηση νέων και πρωτότυπων επιχειρηματικών προτάσεων στον τομέα της δημιουργικής βιομηχανίας.
Νέοι δημιουργοί  και επιχειρηματίες από 56 χώρες και 4 ηπείρους θα διαγωνιστούν, εκπροσωπώντας την χώρα τους, στον Διεθνή Τελικό της Κοπεγχάγης στις 17-19 Νοεμβρίου, 2014.  
Το Creative Business Cup φέρνουν στην Ελλάδα οι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC)  με στόχο την ανάδειξη του εθνικού νικητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο τελικό. Ακόμη, οι 10 επικρατέστερες επιχειρηματικές ιδέες που θα ξεχωρίσουν σε τοπικό επίπεδο θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν μπροστά σε ζωντανό κοινό και κριτές κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων του Disrupt 2014 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 15-16 Νοεμβρίου, 2014, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας.
Τα Βραβεία
Τα βραβεία του παγκόσμιου τελικού περιλαμβάνουν ένα έπαθλο 100.000$ και άλλα επιμέρους βραβεία. Παράλληλα, οι καλύτερες εταιρίες από κάθε χώρα θα αποκτήσουν πρόσβαση στο CBC Connect, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα παρέχει δυνατότητες καθοδήγησης, παρακολούθησης ηλεκτρονικών σεμιναρίων (webinar), προώθησης σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και δικτύωσης  με άλλες εταιρίες και επενδυτές που δραστηριοποιούνται στον τομέα της δημιουργικής βιομηχανίας.
Παράλληλα, οι υποψήφιοι του ελληνικού διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εξειδικευμένο εντατικό πρόγραμμα, Finalist Bootcamp, από τους ID-GC, που θα τους βοηθήσει στην προετοιμασία τους για τον Εθνικό Τελικό όπου θα διεκδικήσουν σημαντικά έπαθλα και υπηρεσίες.
«Με την πεποίθηση ότι οι δημιουργικές βιομηχανίες αποτελούν έναν κλάδο με προοπτικές ταχείας ανάπτυξης, οι ID-GC επιστρατεύουν μια σειρά από εργαλεία που επιτρέπουν στους νέους δημιουργούς και επιχειρηματίες να διερευνήσουν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στη δημιουργική βιομηχανία προσφέροντας τους ταυτόχρονα την ευκαιρία να αναδείξουν τις ιδέες τους σε διεθνές επίπεδο διεκδικώντας σημαντικά βραβεία και προβολή», δήλωσε ο Μιχάλης Στάγκος, Συν-ιδρυτής των ID-GC.
Οι ID-GC βραβεύτηκαν για την δράση τους στις δημιουργικές βιομηχανίες κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα (17 - 20 Μαρτίου, 2014).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης