Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

SingularLogic: Συνεργασία της SystemSoft με την Proforon

tags :
SingularLogic: Συνεργασία της SystemSoft με την Proforon
Βασικό αντικείμενο της συνεργασίας είναι η δραστική αναβάθμιση του εύρους και της ποιότητας των υπηρεσιών
Σημαντική στρατηγική συνεργασία ανακοίνωσαν πρόσφατα οι εταιρίες SystemSoft, μέλος του ομίλου SingularLogic, που δραστηριοποιείται στο χώρο της προώθησης λύσεων πληροφορικής και η Proforon, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της SingularLogic.
Βασικό αντικείμενο της συνεργασίας είναι η δραστική αναβάθμιση του εύρους και της ποιότητας των υπηρεσιών που θα παρέχονται στο συνολικό και διευρυμένο πελατολόγιο των δύο εταιριών.
Συγχρόνως, η συνεργασία θα αξιοποιήσει τη νέα γενιά εφαρμογών της SingularLogic (Galaxy & myGalaxy) για να απευθυνθεί σε ένα ευρύτερο κοινό δυναμικών επιχειρήσεων, που αναζητούν υπεύθυνη και στρατηγική στήριξη προκειμένου να αξιοποιήσουν τις ραγδαίες αλλαγές του επιχειρηματικού και τεχνολογικού περιβάλλοντος.
Οι δύο εταιρίες ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, σε κοινή εκδήλωση που διοργανώθηκε στα κεντρικά γραφεία της SingularLogic, παρουσιάζοντας ένα σύγχρονο σχήμα συνεργασίας με ενιαία στρατηγική, σχεδιασμό και συντονισμό δράσεων που αξιοποιεί την κοινή εμπειρία τους στις λύσεις της SingularLogic

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης