Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση του Γ. Ορφανου (υπ.Μακεδονίας Θράκης) με τον πρόξενο της Κύπρου Κ. Ψευδιώτη

Συνάντηση του Γ. Ορφανου (υπ.Μακεδονίας Θράκης) με τον πρόξενο της Κύπρου Κ. Ψευδιώτη
Πίστη ότι οι δύο χώρες θα ξεπεράσουν την κρίση
Τόσο ο Γ. Ορφανός, υπουργός Μακεδονάις-Θράκης, όσο και ο Κ. Ψευδιώτης, πρόξενος Κύπρου στην Θεσσαλονίκη, εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι η Ελλάδα και η Κύπρος θα ξεπεράσουν την οικονομική κρίση.
Σε συνάντηση που είχαν οι δύο αξιωματούχοι, ο υπουργός δήλωσε την ανάγκη εμβάθυνσης της συνεργασίας των δύο χωρών σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ τόνισε ότι οι διμερείς σχέσεις παραμένουν πάντοτε σε άριστο επίπεδο.
«Η ενέργεια είναι ένας από τους τομείς εκείνους που απασχολεί τις δύο χώρες, καθώς μελετώνται τα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να υπάρξουν και τα αντίστοιχα οφέλη», τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, ενώ συμπλήρωσε πως οι δύο χώρες ξεπερνούν τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής και «κρατώντας τη δική τους σταθερή πολιτική θέση και κυρίως εργαζόμενοι στην προσπάθεια οι δύο λαοί να ξεφύγουν από την οικονομική κρίση, στην οποία τα τελευταία χρόνια έχουμε περιπέσει».
Σε δηλώσεις προέβη και ο πρόξενος της Μεγαλονήσου, αναφέροντας πως «συζητήσαμε για θέματα διμερών σχέσεων των κρατών μας και για ζητήματα που αφορούν την περιοχή, ειδικότερα, καθώς και για την οικονομική κρίση που ταλανίζει τις δύο χώρες και ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα ξεπεράσουμε αυτό τον κίνδυνο.
Και οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την έξοδο των δύο χωρών από την κρίση των τελευταίων ετών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης