Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Όλα τα αστέρια παγκόσμιου τένις στον ΟΤΕ TV

tags :
Όλα τα αστέρια παγκόσμιου τένις στον ΟΤΕ TV
Όλα όσα θα συμβούν την εβδομάδα 24 Ιουλίου - 30 Ιουλίου
Σπουδαία αθλητικά γεγονότα από κάθε μέρος του πλανήτη μπορούν να απολαύσουν και αυτήν την εβδομάδα οι συνδρομητές του OTE TV, αφού ο Ιούλιος συνεχίζει να προσφέρει στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT και τα κανάλια Eurosport, δυνατές συγκινήσεις για όλους τους φιλάθλους, πλούσιο αθλητικό θέαμα με σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις.
Στο ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κόπα Λιμπερταδόρες, της κορυφαίας διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής σε επίπεδο συλλόγων, διεξάγεται ο πρώτος αγώνας ανάμεσα σε Σαν Λορένσο και Μπολιβάρ, ενώ η Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ υποδέχεται στην Ουρουγουάη, τη Νασιονάλ από την Παραγουάη για τον επαναληπτικό ημιτελικό της διοργάνωσης.
Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα στην υπηρεσία
OTE Cinema On Demand το σκηνοθετικό ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη  της Ελληνοιταλίδας Βαλέριας Γκολίνο ΜΕΛΙ (MIELE)  ενώ στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 1HD δεν πρέπει να χάσουμε σε πρώτη προβολή το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που σάρωσε τα ταμεία στην Αμερική, Η Κάθαρση καθώς και τη ξέφρενη κωμωδία ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ: Η ΤΑΙΝΙΑ.  Εξαιρετικές και οι προτάσεις για το κανάλι OTE CINEMA 2, με δύο ταινίες ορόσημο για τα κινηματογραφικά δρώμενα, την κωμωδία φαντασίας, Στο Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς, αλλά και την αισθηματική κομεντί φαντασίας Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού.
Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ Highway Thru Hell του National Geographic HD με τις περιπέτειες του οχήματος διάσωσης και ρυμούλκησης της ομάδας του Jamie Davis Motor Truck, στους ριψοκίνδυνους αυτοκινητόδρομους της British Columbia, ξεκινάει σε υψηλή ευκρίνεια, αυτή την Τρίτη 29 Ιουλίου στον ΟΤΕ TV.  
Στο ποδόσφαιρο, το ενδιαφέρον μονοπωλούν οι φιλικοί αγώνες του ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του βορρά» να συνεχίζει την προετοιμασία και να αποχαιρετάει την Ολλανδία, με αντίπαλο την Καμπούρ (Σάββατο 26 Ιουλίου, 20.00 OTE SPORT 4), ενώ για τα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής σε επίπεδο συλλόγων, το Κόπα Λιμπερταδόρες, διεξάγεται ο πρώτος αγώνας ανάμεσα σε Σαν Λορένσο και Μπολιβάρ (Πέμπτη 24 Ιουλίου, 01.45 OTE SPORT 4), και στις 30 Ιουλίου (03.15, OTE SPORT 5), η Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ υποδέχεται στην Ουρουγουάη τη Νασιονάλ από την Παραγουάη, για τον επαναληπτικό ημιτελικό της διοργάνωσης. Παράλληλα, διεξάγεται και η φάση των «32» του Κόπα ντο Μπραζίλ, με την αναμέτρηση Κορίνθιανς-Μπαϊα (Πέμπτη 24 Ιουλίου, 04.00 OTE SPORT 5). Από τα κανάλια Eurosport HD & Eurosport 2, συνεχίζονται οι μεταδόσεις του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κάτω των 19 ετών, ενώ το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης ανδρών-γυναικών, μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση του τουρνουά στην Ουγγαρία με τον τελικό να διεξάγεται 27 Ιουλίου.
Στη Formula 1, η μάχη για την καρό σημαία συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον στο ουγγρικό Γκραν Πρι και το μαγικό Ουνγκαρόρινγκ, αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια, από Παρασκευή 25 έως και τη Κυριακή 27 Ιουλίου στο OTE SPORT 1HD, ενώ για τους λάτρεις της αντισφαίρισης στο OTE SPORT 2HD & OTE SPORT 5, από Παρασκευή 25 έως και την Κυριακή 27 Ιουλίου, τα αστέρια του παγκόσμιου τένις στους άνδρες, δίνουν ραντεβού στην Ελβετία και τις Ηνωμένες Πολιτείες για τα σπουδαία τουρνουά τένις ATP 250 του Γκστάαντ και της Ατλάντα, ενώ αντίστοιχα στις γυναίκες στο Αζερμπαϊτζάν για το WTA International events του Μπακού. Επιπλέον, από το Σάββατο 26 έως και τα ξημερώματα Δευτέρας 28 Ιουλίου στο OTE SPORT 5, οι φίλοι του FIVB Beach volley θα απολαύσουν προημιτελικούς, ημιτελικούς και τελικούς ανδρών-γυναικών, για τον τίτλο στο τουρνουά του Λονγκ Μπιτς των ΗΠΑ.  
O σπουδαιότερος και διασημότερος αγώνας ποδηλασίας στον κόσμο, το Tour de France, μετά από 22 ημέρες σκληρού αγώνα, έχοντας ξεκινήσει από το Λιντς της Μεγάλης Βρετανίας και διασχίζοντας τα Πυρηναία και τις Άλπεις φτάνει στο Παρίσι για τον πολυπόθητο τερματισμό. Μένει να δούμε αν ο Vincenzo Nibali, το αδιαφιλονίκητο φαβορί, θα επιβεβαιώσει την μέχρι στιγμής πορεία του και θα στεφθεί ο μεγάλος νικητής του 101ου Γύρου της Γαλλίας. (27/7 στις 23:10, Eurosport HD).
Πλούσιο και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών του ΟΤΕ TV. Στο OTE CINEMA 1HD θα δούμε σε πρώτη προβολή την Πέμπτη 24 Ιουλίου στις 21:00, το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που σάρωσε τα ταμεία στην Αμερική, Η Κάθαρση, του Τζέϊμς Ντε Μόνακο με τους Ίθαν Χοκ και την Λένα Χίλντι και θα μεταφερθούμε στις Η.Π.Α., στο 2022 για να παρακολουθήσουμε την προσπάθεια μιας πλούσιας οικογένειας να επιβιώσει από μια συμμορία αιμοσταγών εισβολέων. Και, φυσικά, δεν πρέπει να χάσουμε την Παρασκευή 25 Ιουλίου στις 21:00, τη ρομαντική κωμωδία, Lola Versus με την κεντρική ηρωίδα να χωρίζει από το φίλο της μόλις τρεις εβδομάδες πριν από το γάμο τους και να προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα της ανύπαντρης 30άρας.
Οι συνδρομητές του OTE TV, δεν πρέπει να χάσουν στο OTE CINEMA 2, την Πέμπτη 24 Ιουλίου στις 22:00, την πρωτότυπη κωμωδία φαντασίας, ορόσημο για τον Αμερικάνικο κινηματογράφο, Στο Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς, σε σκηνοθεσία Σπάικ Γιόντζι με τους Τζον Κιούζακ και Τζον Μάλκοβιτς, αλλά και την αισθηματική κομεντί φαντασίας Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού, με τις εξαιρετικές ερμηνείες των Τζιμ Κάρεϊ και Κέιτ Γουίνσλετ (Σάββατο 26 Ιουλίου στις 22:00). Στο πρόγραμμα θα βάλουμε επίσης και τις cult ταινίες φαντασίας Επιστροφή Στο Μέλλον I και ΙΙ για την Τρίτη 29/7 στις 20:00 και 22:00 αντίστοιχα.
Στο νέο κύκλο της σειράς Trip Flip στο Travel HD  (27/7 στις 19:00), ο Αμερικανός λάτρης της περιπέτειας Μπερτ Κρέισερ προσπαθεί να πείσει και πάλι ανθρώπους που συναντά τυχαία στο δρόμο να δράσουν αυθόρμητα, να τον εμπιστευτούν και να επισκεφτούν μαζί του προορισμούς-έκπληξη! Τότε ο εκκεντρικός παρουσιαστής σε ρόλο ξεναγού αναλαμβάνει να οργανώσει ένα ταξίδι – εμπειρία ζωής που θα τους μείνει πραγματικά αξέχαστο!
Από Τρίτη 29 Ιουλίου στις 21:00 στο National Geographic HD πρεμιέρα κάνει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ Highway Thru Hell και οι συνδρομητές του  OTE TV, θα μπορούν να παρακολουθούν τις περιπέτειες του οχήματος διάσωσης και ρυμούλκησης της ομάδας του Jamie Davis Motor Truck, στους ριψοκίνδυνους αυτοκινητόδρομους της British Columbia, μέσα από απότομους λόφους, ριψοκίνδυνες κατολισθήσεις, θανατηφόρα drop-offs και όλα αυτά σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Την Παρασκευή 25 Ιουλίου στις 22:00 η Maria Menounos στη νέα εκπομπή Untold With Maria Menounos κοιτάζει πίσω από τα πρωτοσέλιδα τις μεγαλύτερες ειδήσεις και τα σπουδαιότερα θέματα από τη βιομηχανία του θεάματος, τους celebrities και την ποπ κουλτούρα.
Από το Σάββατο 26 Ιουλίου στις 09:50, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να παρακολουθούν στο Disney XD, τα νέα επεισόδια της σειράς Star Wars: The New Yoda Chronicles Race for the Holocrons και να απολαύσουν τις ακαταμάχητες περιπέτειες των αγαπημένων Stars Wars. Στα νέα επεισόδια της σειράς ο Όμπι-Γουάν αποκαλύπτει στον Λουκ την ύπαρξη των Τζεντάι Όλοκρονς και τον παρακινεί να επισκεφθεί τον πλανήτη Τατουίν, όπου βρίσκονται κρυμμένοι όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς όπως το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και  ο Νταρθ Βέιντερ και κανείς δεν ξέρει ποιος θα φτάσει τελικά πρώτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης