Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυστηρές συστάσεις από το ΔΝΤ στο Κίεβο - Lagarde: Να τηρηθεί απαρέγκλιτα το πρόγραμμα και να επιταχυνθούν οι μεταρρυθμίσεις

Αυστηρές συστάσεις από το ΔΝΤ στο Κίεβο - Lagarde: Να τηρηθεί απαρέγκλιτα το πρόγραμμα και να επιταχυνθούν οι μεταρρυθμίσεις
Στις 30 Απριλίου το ΔΝΤ ενέκρινε τη χορήγηση δανείου προς την Ουκρανία, συνολικού ύψους 17,1 δισ. δολάρια
Αυστηρές συστάσεις προς το Κίεβο, να συνεχίσει απρόσκοπτα τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια, απευθύνει η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ch. Lagarde.
Σε ειδική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα Τρίτη, η σιδηρά κυρία του ΔΝΤ ασκεί πιέσεις προς τις ουκρανικές αρχές να εντείνουν την προσπάθεια για εφαρμογή των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων.
Η Lagarde συζήτησε όλες τις τελευταίες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις που αφορούν στην Ουκρανία σε συνάντηση που είχε χθες, 28 Ιουλίου, στην Ουάσιγκτον, με τον διοικητή της National Bank of Ukraine (NBU) Valeriya Gontareva καθώς και με τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Pavlo Klimkin.
Υπενθυμίζεται εδώ πως στις 30 Απριλίου το ΔΝΤ ενέκρινε τη χορήγηση δανείου προς την Ουκρανία, συνολικού ύψους 17,1 δισ. δολάρια.
Στις αρχές Μαΐου καταβλήθηκε η πρώτη δόση του δανείου, ύψους περί τα 3,2 δισ. δολάρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης