Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού): H Ρωσία είναι σημαντική τουριστική αγορά - Διαχειριζόμαστε με υπευθυνότητα το ζήτημα με το ρωσικό πρακτορείο

Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού): H Ρωσία είναι σημαντική τουριστική αγορά - Διαχειριζόμαστε με υπευθυνότητα το ζήτημα με το ρωσικό πρακτορείο
Σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και τις διπλωματικές αρχές της Ελλάδας στη Μόσχα
Σύσκεψη με θέμα το συντονισμό των ενεργειών σχετικά με τη διακοπή λειτουργίας του ρωσικού τουριστικού πρακτορείου Labirint, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο υπουργείο Τουρισμού.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οι νέες εξελίξεις που υπάρχουν, καθώς και τα επόμενα βήματα που πρέπει να πραγματοποιηθούν για την αντιμετώπιση των θεμάτων που προκύπτουν.
Σε δηλώσεις της αμέσως μετά η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη επανέλαβε πως το υπουργείο και ο ΕΟΤ, πάντα σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και τις διπλωματικές αρχές της Ελλάδας στη Μόσχα, διαχειρίζονται με υπευθυνότητα το θέμα που έχει προκύψει.
Όπως είπε, στην υπόθεση αυτή σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και η ελληνική τουριστική αγορά, διασφαλίζοντας μέχρι στιγμής τη διαμονή των τουριστών αλλά και τις ροές επιστροφής τους.
«H Ρωσία ήταν και είναι για την Ελλάδα μια ιδιαίτερα σημαντική τουριστική αγορά με άριστες διμερείς σχέσεις» τόνισε η κ. Κεφαλογιάννη, προσθέτοντας πως ο ελληνικός τουρισμός και σε αυτή την περίπτωση, επιδεικνύει το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και ωριμότητας που τον διακρίνει.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων,  Παναγιώτης Μίχαλος, ο Γενικός Γρμματέας του ΕΟΤ Πάνος Λειβαδάς και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης