Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βολές Βαρβιτσιώτη σε Θεοχάρη για τα προβλήματα στον ΕΝΦΙΑ – Σκληρή απάντηση από τον πρώην γ.γ. Εσόδων

Βολές Βαρβιτσιώτη σε Θεοχάρη για τα προβλήματα στον ΕΝΦΙΑ – Σκληρή απάντηση από τον πρώην γ.γ. Εσόδων
Ο αρμόδιος για την υλοποίηση γ.γ. δεν είχε προετοιμάσει καλά το σύστημα αυτό, ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας
Βολές εναντίον του πρώην οικονομικού επιτελείου και ειδικότερα κατά του πρώην γενικού γραμματέα Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, για το θέμα με τον φόρο ακινήτων ΕΝΦΙΑ και τα προβλήματα που έχουν προκύψει, εξαπέλυσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, για να λάβει σκληρή απάντηση από τον κ. Θεοχάρη μέσω twiiter.
Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε ότι «ο γ.γ. Εσόδων διαχειριζόταν τα θέματα, σαφέστατα υπάρχουν ευθύνες του προηγούμενου οικονομικού επιτελείου με τους φόρους. Ο αρμόδιος για την υλοποίηση γ.γ. δεν είχε προετοιμάσει καλά το σύστημα αυτό. Έγιναν λάθη».
Από την πλευρά του ο κ. Θεοχάρης με μήνυμά του στο twitter απάντησε ιδιαίτερα καυστικά, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «βλέπω υπουργό στο ΣΚΑΪ να ξεφτιλίζεται. Αν δεν ξέρει τα θέματα ας μην μιλάει καλύτερα».
Ο κ. Βαρβιτσιώτης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι όλα τα προβλήματα θα αντιμετωπιστούν και πρόσθεσε ότι «όταν κανείς κάτι καινούργιο δεν θα είναι όλα μετρημένα στον πόντο, δεν είναι καλοκουρδισμενο σύστημα το δημόσιο... Το θέμα είναι να παραδεχθούμε τα λάθη μας και να προχωράμε».
Ερωτηθείς σχετικά με την αξιολόγηση της τρόικας ο υπουργός Ναυτιλίας δήλωσε αισιόδοξος, ενώ κληθείς να σχολιάσει σχετικά με την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, επισήμανε ότι αυτό θα πρέπει να συζητήθεί μετά την αξιολόγηση.
Όσον αφορά το ασφαλιστικό των ενστόλων δήλωσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι μη θιγούν ώριμα δικαιώματα και πρόσθεσε ότι υπάρχει άμεση επικοινωνία με την ηγεσία και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των ενστόλων.
«Δεν θα γίνει κάτι που θα τους ανατρέψει τόσο το σχεδιασμό ζωής», σημείωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης