Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Το NBA 3X φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο ΟΤΕ TV

tags :
Το NBA 3X φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο ΟΤΕ TV
Ο θρύλος του NBA Γκάρι Πέιτον στο ΝΒΑ 3Χ
Το National Basketball Association (NBA) και ο ΟΤΕ TV, επίσημος συνεργάτης του NBA για την αποκλειστική μετάδοση στην Ελλάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ παγκοσμίως, ανακοινώνουν ότι η περιοδεία NBA 3X στην Ευρώπη θα κάνει στάση στην Αθήνα από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου.
Συνδυάζοντας το διαγωνιστικό τουρνουά 3Χ3 με συναρπαστικές δραστηριότητες για τους φίλους του μπάσκετ όλων των ηλικιών, το NBA 3X από τον ΟΤΕ TV, θα πραγματοποιηθεί στο Golden Hall, στο Μαρούσι, με τη συμμετοχή του θρυλικού παίκτη του NBA, Γκάρι Πέιτον.
Για τις ομάδες Ανδρών και Γυναικών άνω των 18 ετών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 7/9 στο site www.otetv.gr  και να έχουν την ευκαιρία να επιλεγούν ανάμεσα στις 32 ομάδες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά 3Χ3.
Οι ομάδες, 3-4 ατόμων, θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης και θα διαγωνιστούν σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν Πρωταθλητές Ελλάδας του NBA 3X από τον ΟΤΕ TV.
Οι νικήτριες ομάδες Ανδρών και Γυναικών θα κερδίσουν μια θέση στους Ευρωπαϊκούς Τελικούς του NBA 3X, που θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο, πριν από τα NBA Global Games του Λονδίνου τον Ιανουάριο του 2015.
Εκεί, οι Έλληνες πρωταθλητές θα αναμετρηθούν με τις νικήτριες ομάδες των άλλων χωρών της  Ευρωπαϊκής Περιοδείας του ΝΒΑ 3X, όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ρωσία, η Ισπανία και η Τουρκία.
«Πραγματικά ανυπομονώ για το NBA 3X της Αθήνας και για να εξερευνήσω μια τόσο ιστορική πόλη», δήλωσε ο Πέιτον. «Έχω ακούσει για το πόσο παθιασμένοι είναι οι Έλληνες φίλαθλοι του μπάσκετ, και έτσι θα είναι συναρπαστικό να βλέπεις τους παίκτες να επιδεικνύουν τις ικανότητές τους. Το NBA 3X είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να νιώσεις στο πετσί σου τι σημαίνει ΝΒΑ, γι’ αυτό οι φίλαθλοι μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα ζήσουν ένα ανεπανάληπτο Σαββατοκύριακο».
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που οργανώνουμε το πρώτο μας NBA 3X στην Ελλάδα», δήλωσε ο Benjamin Morel, Αντιπρόεδρος του NBA για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον συνεργάτη μας OTE TV σε μία νέα και απολαυστική εκδήλωση που θα λειτουργήσει ως ένα πραγματικό σημείο επαφής για τους φαν του NBA που θα έρθουν για να ζήσουν μια αυθεντική εμπειρία NBA».
«Οι Έλληνες αγαπάμε το μπάσκετ και είναι μεγάλη χαρά για τον ΟΤΕ TV να φιλοξενεί το πρώτο NBA 3X στην Ελλάδα», δήλωσε ο Δημήτρης Μιχαλάκης, Διευθυντής του OTE TV. «Μέσα από διάφορες διαδραστικές δραστηριότητες, οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν ένα θρύλο του NBA και να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία NBA».
Στο πλαίσιο του NBA 3X, ο ΟΤΕ TV δίνει επίσης τη δυνατότητα σε 25 συνδρομητές του να διεκδικήσουν μία θέση σε μία μοναδική μπασκετική προπόνηση για παιδιά ηλικίας 7-18 ετών, παρουσία του εννέα φορές All-Star του NBA, Γκάρι Πέιτον. Η επιλογή των 25 φαν του μπάσκετ που θα πάρουν μέρος στην προπόνηση θα γίνει βάσει κλήρωσης.  Για τη συμμετοχή τους, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν, έως τις 7/9 να στείλουν το μήνυμα ΟΤΕ TV στο 19129 .
Το NBA 3X από τον ΟΤΕ TV θα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι το ΝΒΑ μέσα από διάφορες αναμετρήσεις στο τερέν, επιδείξεις εντυπωσιακών καρφωμάτων από την ομάδα NBA dunk team, βραβεία, μουσική και πολλά άλλα ακόμα.
Ο Πέιτον, βετεράνος του ΝΒΑ για 17 σεζόν, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του με τους Σιάτλ Σουπερσόνικς όπου παραμένει franchise leader στους πόντους, τις ασίστ και τα κλεψίματα.
Γνωστός με το παρατσούκλι "Το Γάντι", ο εννέα φορές Καλύτερος Αμυντικός του NBA ως Πρώτη Επιλογή της ομάδας του είναι ο μοναδικός πόιντ γκαρντ που ανακηρύχθηκε και Καλύτερος Αμυντικός της Χρονιάς στο NBA (το 1996). Ο Πέιτον έχει αναδειχθεί επίσης δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης (1996, 2000).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης