Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τ. Κουίκ (ΑΝ.ΕΛΛ.): Αφού έκλεισαν στη φυλακή ανήμπορους να φοροδοτήσουν, τώρα σταματούν τα αυτόφωρα

Τ. Κουίκ (ΑΝ.ΕΛΛ.): Αφού έκλεισαν στη φυλακή ανήμπορους να φοροδοτήσουν, τώρα σταματούν τα αυτόφωρα
Να μην συμπεριληφθούν «διευκολυντικές» ρυθμίσεις απαλλαγών για τους γνωστούς και μη εξαιρετέους κάλεσε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛΛ.
Αιχμηρός έναντι της κυβέρνησης είναι σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, με αφορμή τις πληροφορίες ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης επεξεργάζεται διατάξεις που θα σταματήσουν το αυτόφωρο και τη φυλάκιση για τους οφειλέτες του Δημοσίου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Κούικ, «αφού οδήγησαν στην αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες, από ντροπή για να μην τους δουν με χειροπέδες, αφού έκλεισαν στη φυλακή ανήμπορους να φοροδοτήσουν εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας, τώρα αποφάσισαν να σταματήσουν τα αυτόφωρα και τις ποινές φυλάκισης».
Καλει την κυβέρνηση «χωρίς πολλά λόγια» να φέρει τις σχετικές ρυθμίσεις με τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης την άλλη εβδομάδα στη Βουλή, ενώ την προειδοποιεί να μην συμπεριληφθούν «ρυθμίσεις που θα απαλλάσσουν τα λαμόγια της φοροδιαφυγής», καθώς, όπως σημειώνει, «τους αρέσει αυτό το σπορ των "διευκολύνσεων, ρυθμίσεων, απαλλαγών", για γνωστούς και μη εξαιρετέους».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης