Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Το 57,24% της Intracom στην Hellas Οnline αποκτά η Vodafone έναντι 57,2 εκατ. ευρώ - Παραμένει στην επιτήρηση η μετοχή

Το 57,24% της Intracom στην Hellas Οnline αποκτά η Vodafone έναντι 57,2 εκατ. ευρώ - Παραμένει στην επιτήρηση η μετοχή
Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής το ποσοστό της Vodafone στην HOL θα φτάσει το 91,2%
(upd3)Το 57,24% της Intracom στην Hellas Οnline αποκτά η Vodafone έναντι 57,2 εκατ. ευρώ.
Η Intracom Holdings, υπό την ιδιότητά της ως μετόχου της Hellas Οnline με ποσοστό 57,24% αυτής, και η Vodafone-Panafon, ως μέτοχος επίσης κατά 18,43% της εν λόγω εταιρίας, ανακοινώνουν ότι οι δύο Όμιλοι υπέγραψαν δεσμευτική συμφωνία για την εξαγορά της συμμετοχής του Ομίλου Intracom Holdings στην Hellas Online, έναντι συνολικού τιμήματος για τις Κοινές Ονομαστικές μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές  ποσού 57,2 εκατ. ευρώ.
Μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής το τίμημα ενδέχεται να διαφοροποιηθεί αναλόγως γεγονότων που δύναται να επηρεάσουν την οικονομική κατάσταση της εταιρείας.
Η ολοκλήρωση της εν λόγω συναλλαγής υπόκειται σε όρους και αιρέσεις, περιλαμβανομένων των απαραίτητων εγκρίσεων των αρμόδιων Αρχών.

'Aρση αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών

To Χρηματιστήριο Αθηνών,  σε συνέχεια της ανακοίνωσης της εταιρίας "ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ", σχετικά με τη δεσμευτική συμφωνία εξαγοράς της συμμετοχής του Ομίλου Intracom Holdings στην Hellas Online από τη Vodafone-Panafon, αποφάσισε την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας «HELLAS ONLINE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.», από σήμερα Παρασκευή  22 Αυγούστου 2014 και ώρα 15:17.
Από την ίδια ημερομηνία οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στην κατηγορία Επιτήρησης.
Ωστόσο, στις 15:28, όταν και υπήρξε άρση της αναστολής της διαπραγμάτευσης της μετοχής βρίσκεται σταθερά στο +19,95% και στα 0,5050 ευρώ με όγκο 9,7 χιλ. τεμάχια.
Η μετοχή, λόγω του ότι είναι υπό επιτήρηση, διαπραγματεύεται μέσω call option τέσσερις φορές την ημέρα. Στις 12:00, στις 13:45, στις 15:30 και στις 17:07.
Έχουν δικαίωμα να υπάρξει διαπραγμάτευση ακόμη και 2-3 λεπτά νωρίτερα.

Νωρίτερα το www.bankingnews.gr ανέφερε:

Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας "HELLAS ONLINE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.", από σήμερα 22.08.2014 και έως ότου η εταιρία ενημερώσει επαρκώς το επενδυτικό κοινό σχετικά με σημερινές αναφορές περί επικείμενης συγχώνευσης με την Vodafone, ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Σύμφωνα με τις διαρρέουσες πληροφορίες επίκειται ανακοίνωση για τη συγχώνευση των δυο εταιρειών, οι διεργασίες της οποίας βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μία διετία.

(πρώτη ενημέρωση 22 Αυγούστου 2014, 13:51)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης