Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρουσία του Γ. Παπανδρέου η ορκωμοσία του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απ. Κατσιφάρα

Παρουσία του Γ. Παπανδρέου η ορκωμοσία του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απ. Κατσιφάρα
Την Κυριακή ορκίστηκε και ο νέος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και το περιφερειακό συμβούλιο
Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού και βουλευτή Αχαΐας Γιώργου Παπανδρέου έγινε την Δευτέρα η τελετή ορκωμοσίας του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, ο οποίος επανεξελέγη στις περιφερειακές εκλογές του Ιουνίου.
Ο κ. Παπανδρέου απηύθυνε ευχές για καλή θητεία, δύναμη και κουράγιο στον περιφερειάρχη, τους αντιπεριφερειάρχες και τους περιφερειακούς συμβούλους.
Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι η σημερινή ημέρα είναι μία μέρα ελπίδας, αφού, όπως είπε χαρακτηριστικά, ξεκινάει μία νέα θητεία. Όσον αφορά το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπογράμμισε ότι «η μεγάλη πρόκληση είναι η αυτοδιοίκηση να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη», προσθέτοντας πως «είναι βασικός μοχλός για την αλλαγή του κράτους».
Επίσης, σε τελετή που έγινε το βράδυ της Κυριακής ορκίστηκε ο νέος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και το περιφερειακό συμβούλιο.
Ο κ. Καρυπίδης ευχαρίστησε τους περιφερειακούς συμβούλους, εκλεγμένους και μη, για τη μάχη που έδωσαν, καθώς και την οικογένειά του για τη στήριξη που του έδωσε και τους ψηφοφόρους, διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα προδώσει ποτέ αυτή την εμπιστοσύνη.
Σε ανάρτησή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Καρυπίδης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι: «Το κοινωνικό συμβόλαιο σήμερα γίνεται όρκος. Μετά την τελετή ορκωμοσίας και από την 1η του Σεπτέμβρη οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας με άμεση Δημοκρατία διοικούν τον τόπο τους».
Ο απερχόμενος περιφερειάρχης, Γιώργος Δακής, δεσμεύθηκε ότι «θα σταθούμε και στη νέα περίοδο αρωγοί στις προσπάθειες για την πρόοδο, την ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου μας και της κοινωνίας μας».
Ευχήθηκε στον νέο περιφερειάρχη και τη νέα περιφερειακή Αρχή «μια πετυχημένη θητεία, αντάξια των προσδοκιών όλων των συμπολιτών μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης