Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Βροχή» τα ειρωνικά σχόλια των φιλορώσων αυτονομιστών της Ουκρανίας για τη Σκοτία – Καυτηριάζουν την αδράνεια του αγγλικού στρατού!

«Βροχή» τα ειρωνικά σχόλια των φιλορώσων αυτονομιστών της Ουκρανίας για τη Σκοτία – Καυτηριάζουν την αδράνεια του αγγλικού στρατού!
«Γιατί η Αγγλία δεν βομβαρδίζει τους σκοτσέζους αυτονομιστές;», αναρωτιούνται!
Την δική τους ξεχωριστή παρέμβαση στα τεκταινόμενα της Σκοτίας επιχειρούν οι φιλορώσοι αντάρτες της Ουκρανίας, υποστηρίζοντας το "ναι" στο επικείμενο δημοψήφισμα περί ανεξαρτησίας της Σκοτίας.
Οι αυτονομιστές μέσω ιδιαίτερα καυστικών και ειρωνικών σχολίων, συγκρίνουν τη μάχη στην Ουκρανία με το δημοψήφισμα στη Σκωτία, ζητώντας από την Αγγλία να χρησιμοποιήσει της στρατιωτική της δύναμη.
Μάλιστα, ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει μια φωτογραφία από τη Νοβοροσία - αποσχισθείσα περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας - που δημοσιεύτηκε στο Twitter, μαζί με μια ερώτηση στα ρωσικά: Γιατί η Αγγλία δεν βομβαρδίζει τους σκοτσέζους αυτονομιστές;



Επίσης, σε μια άλλη φωτογραφία απεικονίζονται οι συζητήσεις μεταξύ της βασίλισσας Ελισάβετ με τον αμερικανό πρόεδρο B. Obama.
Σύγκεκριμένα, η βασιλίσσα φέρεται να λέει:
«Obama, η Σκοτία θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί.
Βοηθήστε τους να ηρεμήσουν.
Υπάρχει ένα αιματηρό καθεστώς».
Και ο Obama απαντά:
«Δεν υπάρχει πετρέλαιο στη Σκωτία;»
Βασίλισσα: «Δεν θα το δώσουμε σε εσάς»
Obama: «Συγγνώμη, Liz! Δεν υπάρχει πετρέλαιο... δεν υπάρχει αιματηρό καθεστώς!»



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης